Mirjam Oldenhave

Danny bá' és az eleven osztály

Illusztrátor: Rick van Haas

Pagony, 2015

88 oldal , Puha kötés

Danny bá a világ legviccesebb tanító bácsija! Ad a gyerekeknek a rántottás szendvicséből, vicceket mesél, rajong a képregényekért, valamint különleges és roppant szórakoztató módon tanítja a nyelvtant.
Ráadásul a szigorú igazgatónő ellen is összefog tanítványaival!
Humoros, kalandos iskolai történetek egy olyan tanító bácsiról, amilyet minden gyerek szeretne!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 2790 Ft
Aktuális ár: 2316 Ft
loyaltypoints12 törzsvásárlói pont
Kosárba
Kúlnak tetszik lenni, Danny bá’!

Egyszer olvastam egy kutatást, ami azt igyekezett felmérni, hogy mi egy tanár legfontosabb tulajdonsága. A diákok egy hosszú listából rangsorolhatták a jellemzőket fontossági sorrendben. Kitaláljátok mi lett az első helyezett? Érdekes? NEM. Engedékeny? NEM. Érthetően magyaráz? NEM. Egy tanárban az a legeslegfontosabb, hogy mosolygós legyen! – Vujovits Júlia ajánlója

Jó reggelt mindenkinek!

Vannak dolgok, amiket csak a suliban lehet megtanulni. Vannak élmények, amiket csak egy osztályban lehet megtapasztalni. Egyes gyerekek rajonganak érte, de valljuk be, azokat, akik nem elsőbe készülnek leggyakrabban a hideg rázza a tanévtől. 

Most összeszedtem egy olyan évkezdő könyvcsokrot, amiben minden alsós megtalálja a neki való könyvet habitustól, érdeklődési körtől függően. 

Akár elsős vagy, akár nem, az iskola lehet szuper!

Miért Danny bá a legjobb tanár?

Megérkezett az új Danny bá’-könyv, és az ő óráin mindent szabad! Rappelni az óra közepén, tízóraizni töri helyett, sapkát viselni a teremben. De vajon hogyan szolgálja ez a gyerekek fejlődését? Célravezetőek ezek az  eszközök? Olvasd el a cikkünket, minden kiderül belőle!

 

Összes kapcsolódó cikk