Danny bá' és az eleven osztály

Mirjam Oldenhave

Danny bá' és az eleven osztály

Rick van Haas illusztrációival

Bolti ár: 2790Ft
Kedvezményes ár: 2232 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Pozsonyi Pagony Kft, 2015
88 oldal, 145x215 mm, Puha borító  

Danny bá a világ legviccesebb tanító bácsija! Ad a gyerekeknek a rántottás szendvicséből, vicceket mesél, rajong a képregényekért, valamint különleges és roppant szórakoztató módon tanítja a nyelvtant. Ráadásul a szigorú igazgatónő ellen is összefog tanítványaival! Humoros, kalandos iskolai történetek egy olyan tanító bácsiról, amilyet minden gyerek szeretne!

Ezt a könyvet 5-8 éves gyerekek számára ajánljuk.

A sorozatról

Danny bá a világ legjobb tanár bácsija. Nemcsak Tobias, a rossz tanuló, de az egész osztály szerint. Vele mulatság az iskola! Tarts vele te is!
 • Mirjam Oldenhave
  Pozsonyi Pagony Kft
  2232 Ft (-20%)
  2790 Ft
  Danny bá’ egészen különleges tanár. Szerinte az iskolában mindenkinek azt kell csinálni, amiben a legeslegjobb. Mindig támad egy ötlete, amivel feldobja az órát, akár matekról, akár helyesírásról, akár földrajzról van szó!
 • Mirjam Oldenhave
  Pozsonyi Pagony Kft
  2232 Ft (-20%)
  2790 Ft
  Danny bát és a 3.a osztályt nagy megtiszteltetés éri! Ők adhatják elő az év végi zenés színdarabot, az igazgatónő szerzeményét. Kár, hogy a darab olyan vacak, hogy nem érdemes megtanulni. Nem baj, hiszen Danny bának mindig támad valami jó ötlete!
 • Mirjam Oldenhave
  Pozsonyi Pagony Kft
  2392 Ft (-20%)
  2990 Ft
  Folyatódnak a legnészerűbb tanár és osztályánal kalandjai, ezúttal egy tengerparti erdei iskolában...

Cikkek

Jó reggelt mindenkinek!

Így lesz jó tanéved

2016. augusztus 18. - Zsani cimkék: jó könyv 8-12 Ezt olvassuk most 

dVannak dolgok, amiket csak a suliban lehet megtanulni. Vannak élmények, amiket csak egy osztályban lehet megtapasztalni. Egyes gyerekek rajonganak érte, de valljuk be, azokat, akik nem elsőbe készülnek leggyakrabban a hideg rázza a tanévtől. 

Most összeszedtem egy olyan évkezdő könyvcsokrot, amiben minden alsós megtalálja a neki való könyvet habitustól, érdeklődési körtől függően. 

Akár elsős vagy, akár nem, az iskola lehet szuper!

Kúlnak tetszik lenni, Danny bá’!

Megjött a legjobb tanító bácsi!

2015. szeptember 22. - Pagony cimkék: 8-12 

Danny bá és az eleven osztályEgyszer olvastam egy kutatást, ami azt igyekezett felmérni, hogy mi egy tanár legfontosabb tulajdonsága. A diákok egy hosszú listából rangsorolhatták a jellemzőket fontossági sorrendben. Kitaláljátok mi lett az első helyezett? Érdekes? NEM. Engedékeny? NEM. Érthetően magyaráz? NEM. Egy tanárban az a legeslegfontosabb, hogy mosolygós legyen! – Vujovits Júlia ajánlója