Dettikéről és más istenekről

Elekes Dóra

Dettikéről és más istenekről

Bolti ár: 2690Ft
Kedvezményes ár: 2287 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Csimota Könyvkiadó, 2016
130 oldal, 170x211 mm, Kemény borító  

Ő az, akit szobánk csendjében félhangos kérdésekkel zaklatunk, aki tartja bennük a lelket és elviszi helyettünk a balhét; ő az az örök, aki még akkor is ott löki a sódert a fejünkben, amikor épp egyedül vagyunk. De vajon hogyan lát bennünket ő? Hogyan látja a szüleinket? És mit érez akkor, amikor először akad kihívója egy valódi barát személyében? A muter meg a dzsinnek szerzője ezekkel a kérdésekkel játszik el abszurd és pimasz meseregényében.

Ezt a könyvet 5-8 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerző más könyvei

 • Elekes Dóra
  Naphegy Kiadó Kft
  1870 Ft (-15%)
  2200 Ft
  Vajon hogy lát téged a legjobb barátod? Ahogy te magadat? Vagy egészen máshogy? És vajon a közös élményekre ugyanúgy emlékeztek?
 • Elekes Dóra
  Csimota Könyvkiadó
  1692 Ft (-15%)
  1990 Ft
  Mi történik, ha anyát elrabolják a dzsinnek? A finom humorral átszőtt történetet kiskamasz kortól mindenkinek ajánljuk olvasásra, beszélgetésre, feldolgozásra.

Cikkek

Ilyen egy család élete a kulcslyukból nézve

Elekes Dóra: Dettikéről és más istenekről

2016. július 20. - Zsani cimkék: jó könyv 

dettike"Boszorkák, procikák, apukafélék! elmélkedések az univerzum természetéről! Borzongató és mulattaó kalandok a kulcslyukon innen és túl! Szürreális, vicces, okos, elekes."

Varró Zsuzsa, az Áfonyka szerzője

A Dettikéről és más istenekről című mese egyszerre vicces, otthonos és rendkívül provokatív. Olvassátok szeretettel a Muter meg a dzsinnek szerzőjének új kötetét!