Emily, hol vagy?
  • 14-99

Gwyneth Minte

Emily, hol vagy?

Fordító: Dóra Esterházy

Vivandra Kft., 2014

264 oldal, Puha kötés

A gimnazista Emily három hónapja eltűnt. A családjának fogalma sincs arról, vajon él-e még, vagy már régen halott. Az erdőben egy lány holttestére bukkannak, de nem Emily az, csak nagyon hasonlít rá. Ki lehet ez a másik lány? A rendőrség tehetetlen. Ezért Johanna, Emily húga úgy dönt, hogy önálló nyomozásba kezd barátja, Robin segítségével. Kifaggatják Emily barátait, akiktől váratlan információkhoz jutnak. Ahogy egyre közelebb érnek az igazsághoz, a tetteshez, Johannát annál nagyobb veszély fenyegeti Izgalmas, feszültségekkel teli ifjúsági krimi. Olvasása közben betekintünk a mai középiskolások életébe, miközben szembesülünk egy rejtélyes bűnügynek a családokra, az iskolára, a kisvárosra gyakorolt hatásával is.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3-5 munkanap

2400 Ft
2040 Ft (-15%)

loyaltypoints10 törzsvásárlói pont

Kosárba
Emily, hol vagy?

Ebbe a regénybe nem egyszerűen bevonódunk, belépünk, hanem ajtóstul bezuhanunk a házba. A házba, ahol egy nő zokog, szenved, és egy gyerek oson el fájdalmasan láthatatlanul időnként a félhomályban. Hamar kiderül, hogy nem egyszerűen depressziós: a nagyobbik lánya, a tökéletes, a mindig nevető eltűnt. Eltűnt, azaz valószínűleg meghalt, vagy lelépett otthonról. A rendőrség nyomoz, de nyomok híján nem jut semmire. Olvasd el ajánlónkat, és itt az első fejezet!

Emily, hol vagy?

A gimnazista Emily három hónapja eltűnt. A családjának fogalma sincs arról, vajon él-e még, vagy már régen halott. Az erdőben egy lány holttestére bukkannak, de nem Emily az, csak nagyon hasonlít rá. Ki lehet ez a másik lány? A rendőrség tehetetlen. Ezért Johanna, Emily húga úgy dönt, hogy önálló nyomozásba kezd barátja, Robin segítségével. Kifaggatják Emily barátait, akiktől váratlan információkhoz jutnak. Ahogy egyre közelebb érnek az igazsághoz, a tetteshez, Johannát annál nagyobb veszély fenyegeti Izgalmas, feszültségekkel teli ifjúsági krimi. Olvasása közben betekintünk a mai középiskolások életébe, miközben szembesülünk egy rejtélyes bűnügynek a családokra, az iskolára, a kisvárosra gyakorolt hatásával is. - Itt a könyv első fejezete.

Összes kapcsolódó cikk