Everlost
  • 12-18

Neal Shusterman

Everlost

Fordító: Bartók Imre

Tilos az Á Könyvek, 2016

344 oldal , Puha kötés

Everlost egy varázslatos, ugyanakkor veszélyes vidék. Azok a gyerekek kerülnek ide, akiknek a lelke nem talál nyugalomra, és így egy köztes világban reked: félúton élet és halál között. Fénylelkekként bandákba verődve élnek, és együtt ismerkednek az új világ adta váratlan lehetőségekkel... Nick és Allie egy autóbaleset után Everlostban ébrednek. Vándorlásuk során rátalálnak Maryre, az elveszett gyerekek királynőjére és különös „birodalmára”, ahol Nick úgy érzi, otthonra lelt. Allie azonban nem akar az örökkévalóságig itt maradni, ezértkockázatos vállalkozásba fog: gyakorolni kezdi a bőrtérítés tudományát, melynek során a lelke képes más testébe költözni. Miközben hőseink saját útjukat keresik, Everlostban felbukkan egy irtózatos szörnyeteg, aki McGillnek nevezi magát. Neal Shusterman magával ragadó könyve életről, halálról, és mindenről, ami közötte lehet...

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 3490 Ft
Aktuális ár: 2967 Ft
loyaltypoints15 törzsvásárlói pont
Kosárba
Tovább a sorozatra...
Elveszve élet és halál között

Neal Shusterman neve ismerősen csenghet azoknak, akik találkoztak már az Akcelerátus-trilógia első vagy második részével (aminek záró része, a Hawking folyosója pár hét múlva megjelenik!). A szerző most egy újabb trilógia első kötetével jelentkezik: ismerd meg Everlost varázslatos és veszélyes világát!

Egy élére állított érme

Hogy mi is az az Everlost? Egy varázslatos, de veszélyes vidék, ami párhuzamosan létezik a mi világunkkal. Azok a gyerekek kerülnek ide, akik még nem állnak készen arra, hogy oda menjenek, ahová tartanak, akiknek a lelke nem talál nyugalomra, és így egy köztes világban reked: félúton élet és halál között. Egy autóbaleset után ide kerül Nick és Allie is... Ismerd meg Everlost világát, olvass bele Neal Shusterman Skinjacker-trilógiájának első részébe.

Egy hely, ahol nincsenek felnőttek

Nick és Allie nem ismerik egymást, soha még egy pillantást sem vetettek egymásra, de egy végzetes baleset összefonja útjaikat a fény felé. Lief évtizedek óta hagyta el világunkat, és azóta nem is létesített kapcsolatot senkivel, egészen a baleset napjáig. A három fiatal nekivág a fénylelkek világának, hogy megtalálják régi életük elvesztett fonalát.... Neal Shusterman magával ragadó új könyve életről, halálról, és mindenről, ami közötte lehet.

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások