ez itt a kosarad
a termékeiddel
  • játék
  • 7-99

Farkasok és bárányok

Netkoking Kft

Gyűjts össze minél nagyobb nyájat! Építs karámot, hogy megvédhesd a bárányaidat az éhes farkastól! Ha sikerül megvédened őket, nyertél. A "Farkasok és bárányok" 2003-ban az év társasjátéka volt Franciaországban!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba teszem

6300 Ft
5985 Ft (-5%)

Törd a fejed!

A héten a Granna játékok lesznek a boltban és a weben is a középpontban. Hogy mit kell tudni ezekről a társasokról? Az egyik legjobban játszható társasokról van szó, amelyek kilépnek a hagyományos társasok sablonjaiból (nem mintha azok nem lennének nagyon jók), mint ki nevet a végén, dominó, fekete péter… Amint az alapjátékokat meguntuk, áttérhetünk ezekre! Van köztük jópár, amit már 5-6 évesen is játszhatunk, ha kicsit odafigyelünk a játékostársunkra, 7-8 évesen pedig bármelyik játszható szinte! Én most három olyan játékot válogattam össze, amit együtt tud játszani az 5 és a 7 éves.

Mit játszanak a boltosok?

Bizony, bizony, ha nincsen épp senki a boltban, az eladók elővesznek néhány játékot, és kipróbálják őket, márcsak azért is, hogy a vásárlókat a tapasztalat birtokában a legpontosabban tudják majd tájékoztatni. A Granna játékokról ugyan írtunk már, de Munkácsi Annának annyira bejöttek ezek a társasok, hogy gyorsan le is írta, melyik az ő kedvence, és mit gondol a többi játékról. Ha további infókat szeretnétek, akkor majd személyesen is keressétek őt meg a Pozsonyi úton, ahol ősztől játékos napokat is tervezünk majd!

További kapcsolódó cikkek...