Harcra fel! kártyajáték
  • 6-99

Harcra fel! kártyajáték

Avenue Mandarine

Légy gyorsabb rímelő az ellenfelednél, és nyerd meg a csatát! A játék menete: A kártyákat megkeverjük, és szétosztjuk a játékosok között, képes felükkel lefelé fordítva. A kártyák lefelé fordítva maradnak a játékosok előtt, nem nézhetik meg őket. Mindkét játékos egyszerre felfordítja a paklija legfelső lapját. Amint meglátják a lapot, minél gyorsabban rímelő szót kell találni az ott látott ábrára. Például, ha a kártya zoknit ábrázol, a "zokni" szóra kell rímet találni (pl. lokni).
Aki előbb kimondja a megfelelő rímelő szót, elnyeri az ellenfél kártyáját, és félreteszi a két "elhasznált" lapot. Ezután a játékosok újabb lapot fordítanak, és így tovább, míg a paklik el nem fogynak. Ha a játékosok egyszerre mondják ki a megfelelő rímelő szót, CSATA van! Mindkét játékos egy újabb lapot fordít meg, amivel lefedi az elsőt, és most arra kell rímet találnia. Most is, amelyik játékos előbb mondja ki a rímelő szót, megnyeri az ÖSSZES felfordított lapot. FIGYELEM! Minden esetben, amikor a kimondott szó nem rímel, az ellenfél nyeri el a lapokat.
A játéknak akkor van vége, amikor a játékosok elfogyasztották eredeti paklijaikat - a nyertes az, aki több kártyát nyert el.

Játékidő: kb 10 perc

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 2490 Ft
Aktuális ár: 1743 Ft
loyaltypoints9 törzsvásárlói pont
Kosárba

Sütihasználati beállítások