Iskolai történetek

Manfred Mai

Iskolai történetek

Bolti ár: 1790Ft
Kedvezményes ár: 1522 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Fabula Stúdió Kft., 2006
60 oldal, 153x215 mm, Kemény borító  

Ki meri azt állítani, hogy az iskola unalmas? A másodikosok magukkal hozhatják a kedvenc háziállatukat az órára. Kisvártatva teljes a zűrzavar az osztályban. Panni nagymamája újra iskolába jár, hogy tudjon segíteni az unokájának a házi feladatokban és egycsapásra a feje tetejére állítja az órarendet. Matyi bácsi diákjai levelet írnak a tanáruknak, hogy elűzzék a rosszkedvét. Gyuri bától pedig elleshetik, hogyan kell tökéletes kifogásokat gyártani. Ezek után még mindig azt mondod, nincs szükség a sulira?

Ezt a könyvet 8-10 éves gyerekek számára ajánljuk.

A sorozatról

 • Manfred Mai
  Fabula Stúdió Kft.
  1522 Ft (-15%)
  1790 Ft
  Azt ifjú detektívek nincsenek könnyű helyzetben, de remekül boldogulnak és példás gyorsasággal göngyölítik fel az eseteket.
 • Martin Baresch
  Fabula Stúdió Kft.
  1522 Ft (-15%)
  1790 Ft
  A könyv hat története vidám, kalandos utazásokról szól.
 • Ulli Schubert
  Fabula Stúdió Kft.
  1522 Ft (-15%)
  1790 Ft
  Tengerre fel! A kalózok titokzatos térképet rejtő palackpostát találnak a tengerben. Álszakáll kapitány és a legénysége azonnal a kincs nyomába ered. Ennek utána kell járni... Hajós tanár úr különös kincskeresésre viszi az osztályát...
 • Katja Reider
  Fabula Stúdió Kft.
  1522 Ft (-15%)
  1790 Ft
  Vigyázz, kész, rajt! Jonatán beveti magát a vízbe. Az uszoda visszhangzik a bíztatástól. Ha sikerül megelőznie ellenfelét, az osztálya megnyeri a versenyt. Jonatán mindent belead...
 • Mai Manfred
  Fabula Stúdió Kft.
  1522 Ft (-15%)
  1790 Ft
  Kész vagy a leckével? Szép az idő? Akkor irány a pálya! Hat szórakoztató és tanulságos történet a grundról.
 • Zöller Elisabeth
  Fabula Stúdió Kft.
  1522 Ft (-15%)
  1790 Ft
  Egy nap lovak nélkül? Szó sem lehet róla! Szandra, Lujzi és Fanni minden szabad percüket a négylábú kedvenceikkel töltik. Hét lovas történetet találunk a könyvben.

Cikkek

Jó reggelt mindenkinek!

Így lesz jó tanéved

2016. augusztus 18. - Zsani cimkék: jó könyv 8-12 

dVannak dolgok, amiket csak a suliban lehet megtanulni. Vannak élmények, amiket csak egy osztályban lehet megtapasztalni. Egyes gyerekek rajonganak érte, de valljuk be, azokat, akik nem elsőbe készülnek leggyakrabban a hideg rázza a tanévtől. 

Most összeszedtem egy olyan évkezdő könyvcsokrot, amiben minden alsós megtalálja a neki való könyvet habitustól, érdeklődési körtől függően. 

Akár elsős vagy, akár nem, az iskola lehet szuper!