Kepler62 - A visszaszámlálás

Bjorn Sortland

Kepler62 - A visszaszámlálás

Pasi Pitkanen illusztrációival

Bolti ár: 2990Ft
Kedvezményes ár: 2392 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Pozsonyi Pagony Kft, 2016
152 oldal, 130x197 mm, Kemény borító  

Ari és Joni, miután teljesítették a világ legnehezebb számítógépes játékát, részesei lehettek a rejtélyes küldetésnek, amely a Kepler62 naprendszerben keres lakható bolygókat. De vajon miféle titokzatos bázisra érkeztek és kik lesznek társaik a hosszú úton? Marie, a világ leggazdagabb fegyvergyárosának elkényeztetett, de magányos lánya is a bázison van. Ő ­ugyan nem oldotta meg a feladványt, de megfizetett érte. Hiszen pénzen bármit meg lehet venni. A három gyerek tudni akarja, mit titkolnak előlük. Vajon a bázis egy nagyszerű küldetés kiindulópontja vagy szánalmas börtön? Ki kell deríteniük...

Ezt a könyvet 8-12 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerző más könyvei

  • Bjorn Sortland
    Pongrác Kiadó
    4165 Ft (-15%)
    4900 Ft
    A tizenhét éves Fridánál súlyos szembetegséget diagnosztizálnak. Kétségbeesésében céltalanul rója Oslo utcáit, amikor is elhatározza, hogy utazni fog: látni akarja a világ csodáit, mielőtt elhatalmasodik rajta a kór, s már mindenhez túl késő lesz.

Cikkek

A visszaszámlálás megkezdődött!

Megjelent a Kepler62 folytatása

2016. szeptember 29. - Zsani cimkék: jó könyv Ezt olvassuk most 

keplerHa szereted a számítógépes játékokat, ha olvastad már az első részt, ha érdekel, milyen egy piszkos gazdag fegyverkereskedő lányaként élni, vagy ha szereted a jól illusztrált fantasztikus történeteket, a finn Timo Parvela és Bjørn Sortland ezt a könyvet kifejezetten neked írta, Pasi Pitkänen, az Angry Birds illusztrátora pedig igazi videójáték-hangulatot kölcsönzött neki.

Bánáti Kende írását olvasod.

Légy része a történetnek!

Kíváncsi vagy a folytatásra?

2016. szeptember 29. cimkék: jó könyv olvasósarok Ezt olvassuk most Mesesarok 

keplerOlvass bele Timo Parvela és Bjørn Sortland Kepler62  - A játék című regényének a következő kötetébe, A visszaszámlálásba! Aki olvasta az elsőt, az biztos már tűkön ülve várja a folytatást, aki pedig nem, annak muszáj lesz, ha szeretne egy izgalmas, szuper dramaturgiával megírt, káprázatos vizualitással bíró kalandba csöppenni.

Vigyázat, ha elkezded, nincs kiút!

Pár nap és a könyv már a boltokban lesz.
Addig pedig olvasd el az első fejezetet!