ez itt a kosarad
a termékeiddel
  • könyv
  • 3-7

Sven Nordqvist

Ki az úr a háznál?

General-Press Kiadó, 2001

24 oldal, Kemény borító

Pettson úgy dönt, hogy a tyúkok kakas nélkül egyszerűen fegyelmezhetetlenek. De hát mi történik ezen a kissé alternatív farmon, ahol lakik egy Findusz nevű macska is és sem tyúkbarátainak eltávolodását nem viseli könnyen, sem az állandó kakasszót. Petíciók, megegyezések és cselek segítségével Findusz most is eléri, amit eltervezett…

Jelenleg nem rendelhető.

2500 Ft
2125 Ft (-15%)

nextprev
Engem szeressetek!

Kevés nagyobb szerencsétlenség érhet egy amúgy normális körülmények közt élő gyereket, mint hogy születik egy testvére. És sokszor el kell telnie több-kevesebb időnek, hogy a nagyobb testvér úgy gondolja, nem történhet vele jobb dolog, mint hogy van testvére. Mert bár meg kell küzdeni a szülők nyilvánvalóan véges szeretetért, de később is lesz valaki, akivel mindig összetartoznak. Addig viszont sok konfliktust kell ügyesen megoldani. Erről szólnak, ebben segítenek az alábbi bölcsis-ovis korosztálynak szóló képeskönyvek.

Pettson és Findusz

A Pettson és Findusz sorozatról a sorozat egyik szerkesztőjének, Besze Barbarának az írását olvashatjátok. Nils Holgersson, Harisnyás Pippi, Háztetey Károly, Juharfalvi Emil, a múminok, az Enquist-féle Mina vagy Mú mama… Svédország sok híres mesehőssel büszkélkedhet, és az öreg Pettson és kandúrja, Findusz is ebbe a listába sorolhatók; történeteiket számos nyelven, és szerencsére magyarul is már régóta olvashatjuk.

További kapcsolódó cikkek...