Kőszeghy Csilla

Sokoldalú illusztrátor, Budapesten él. Tanulmányait a Képzőművészeti Egyetemen és Angliában végezte.

Több kiadónál (Pagony, Móra) jelent meg képeskönyve, illusztrál meseregényt, tankönyvet, múzeumi kiadványokat, magazint, dolgozott a BBC-nek oktató rajzfilmsorozaton.

Irány a lovastúra!
2024-05-23

Megérkezett a Kockacukor lovassuli-sorozat negyedik része, és izgalmasabb, mint valaha! Csutiék ezúttal egy igazi lovastúrára mennek, ahol rengeteg érdekes kalandban van részük. Olvass bele A lovastúrába, és éld át Lópaciékkal a kalandokat! A könyvet akkor is imádni fogjátok, ha az előző részeket még nem olvastátok, de ha már ismeritek a sorozatot, akkor most le fog esni az állatok! Olvass bele a könyvbe!

Tovább olvasom...
Mi újság? Ez!
2024-04-18
#Ezt olvassuk

2024-ben is rengeteg új könyvünk jelent meg a Pagonynál, pedig még csak április van. Olvasóink megismerkedhettek Ancsával, Szillével, Maciboccsal, Csodakukaccal, de olyan közkedvelt könyvek is folytatást kaptak, mint a Rumini, a Két kis dínó-sorozat, vagy a Panka-könyvek. Mutatjuk, mi minden érkezett a polcainkra!

Tovább olvasom...
Két kiéhezett időutazó
2024-04-09 - Ninon
#Ezt olvassuk

Önálló olvasásra szoktatni a gyerekeket hatalmas kihívás, akkora, hogy nem meglepő, ha hirtelen azt sem tudjuk, hogyan fogjunk hozzá. Az elsősöknek nagy sikerélményt adhatnak a Most én olvasok!-sorozat kötetei, de ha ezen a szinten már túl vagytok, akkor jön a feketeleves!
Hogyan találjunk olyan könyvet, ami kellően izgalmas, kalandos, az ő korosztályuknak szól, és amellett, hogy kihívást jelent, az önbizalmukat is növeli?
Nem kell tovább keresgélnetek, mert mi most mindent elmesélünk nektek a Két kis dínó-sorozatról!

Tovább olvasom...

Sütihasználati beállítások