Kihagyhatatlan könyvek a nyárra

Ovitól a középiskoláig

Tudjuk, hogy közhelyes, de őszintén, egy igazi könyvmoly számára van pihentetőbb annál, mint amikor egy vízparti fa árnyékában hűsölhet a kedvenc könyvével? Ugye, hogy nincs! Mutatunk egy csomó könyvet, ami a nyáron nem maradhat le az olvasmánylistádról!

tovább...

Itt a legújabb Abszolút-regény!

El fogom mesélni neked, hogyan lettem láthatatlan, és hogyan fedeztem fel egy csomó másik dolgot is...

,,Minden kamasz életében eljön az az idő, amikor úgy érzi, hogy láthatatlan a többiek számára” – mondja a nagyi halálosan nyugodtan a telefonba, amikor a tizenkét éves Ethel a pánik szélén felhívja egy vasárnap reggel. Hogy hogyan történt mindez? Olvass tovább, és kiderül!

tovább...

Tudomány, dínók vagy építkezés?

Bármelyik érdekli a gyereked, az Első 100 szavam sorozatból mindent megtudhat róla!

Majdnem minden gyerek keresztülmegy azon a korszakon, amikor csak és kizárólag a dinoszauruszok érdeklik. Vagy amikor nem lehet a kezéből kiimádkozni a műanyag kalapácsot és fűrészt, és a szülők fejében is a Bob az építőmester főcímdala jár. Másokat a tudomány vonz már egész fiatal koruktól, és a fürdőszobai szappanarzenálból keverik ki a titkos receptjeiket. Számukra tökéltes választás a sorozat– Nélkülözhetetlen szavak kis géniuszoknak! Olvass tovább, és nézd meg, mi mindent tanulhat a gyereked a HVG könyveiből!

tovább...

Lehet még újat mondani a királylányokról?

Szakács Eszternek sikerült! Itt A zsémbes királylány!

A királyi kórházban fehérköpenyes androidok dolgoznak. Amikor egy veszélyes szörnyeteg fenyegeti a várost, a király kinyitja a laptopját és körüzenetben kéri fel a kóbor hercegeket, hogy álljanak ki a rettentő rém ellen. A királylány a munkaközvetítőben keres új alattvalót magának. Aki azt hitte, hogy királyfiakról és királylányokról már nem lehet friss, modern hangnemben újat mondani, azoknak ajánljuk Szakács Eszter legújabb mesegyűjteményét, A zsémbes királylányt! Olvass tovább, és tudj meg mindent erről a szuper mesekönyvről!

tovább...

A közlekedés titkai

Ezek a mi kedvenc közlekedős könyveink

Itt a jó idő, mehetünk kirándulni! Ha már eddig is a járművek bűvkörében élt a gyereked, akkor a kirándulások alkalmával biztos találkozni fog olyan közlekedési eszközökkel, amikről ezer kérdése lesz! Ha pedig már iskolás a csemete, és lassan elkezd önállóan jönni-menni, akkor a biztonságos közlekedés szabályairól is érdemes lesz átlapozni pár képeskönyvet. Ne keress tovább, van pár szuper tippünk! Kattints ide!

tovább...

A Tölgyerdő legújabb meséi

A legjobb első mesekönyvek

Új résszel bővült a Tölgyerdő meséi-sorozat! A legapróbbak legnagyobb örömére egy vadonatúj, szupercuki lapozó érkezett a világhírű Julia Donaldson – Axel Scheffler párostól! Számodra is fontos, hogy a picik már az első pillanatoktól kezdve szeressék a könyveket? Szeretnéd, ha a meseolvasás interaktív, közös élmény lenne az egész családnak? Akkor a Tölgyerdő meséi praktikus, kicsi, elnyűhetetlen könyvecskéivel nem lőhetsz mellé! Ismerd meg a sorozatot ebből a cikkből!

tovább...

Apró kezekbe

A legszuperebb képeskönyvek piciknek!

A legkisebb olvasókra is gondoltunk, ezért olyan képeskönyveket gyűjtöttünk most össze nektek, amiket biztosan nagy szeretettel nézegettek majd. Az egészen pici gyerekeket nem olyan egyszerű hosszan lekötni… kivéve, ha van egy-két kifejezetten nekik szóló könyvetek, amit kedvükre böngészhetnek! Mutatunk pár szuper választást! Van köztük, ami felolvasós, de olyan is, amit akár egyedül is nézegethetnek.

tovább...

Mit tud Julia Donaldson?

"Megfejtjük" legnépszerűbb könyveit

Nézzük, melyik Donaldson könyvnek mi a titka? Mi az a mögöttes tartalom, ami a cuki verses történeten kívül megszólítja a kicsiket, és segít nekik feldolgozni mindennapi nehézségeiket?

tovább...

Egy kis csoda minden napra

Itt vannak a kedvenc művészi mesekönyveink

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek minél fiatalabb kortól kezdve találkozzanak különleges, léleksimogató mesékkel és csodaszép, művészi illusztrációkkal. Így nem csak a kreativitásuk, de az önkifejezésük is játszva fejlődhet, és biztosan sokkal több csodát fedezhetnek majd fel maguk körül a világban. Ebben a válogatásban a kedvenc művészi mesekönyveinket válogattuk össze. Olvass tovább!

tovább...

Sütihasználati beállítások