ez itt a kosarad
a termékeiddel
  • könyv
  • 2-5

Eric Carle

Legelső könyvem a színekről

Illusztrátor: Eric Carle

Pozsonyi Pagony Kft, 2011

20 oldal, Kemény borító

Ismered a színeket? Az összeset? Válassz ki egy színt a lap tetején! Keresd meg azt a képet, amelyiken ugyanaz a szín szerepel! Próbáld meg! Ebben a különleges formátumú könyvben a legkisebbek ismerkedhetnek a színekkel Eric Carle egyedülálló kollázstechnikáján keresztül.

Jelenleg nem rendelhető.

1690 Ft
1437 Ft (-15%)

Készíts kollázst Eric Carle módra!

Küldj fotót július 2-ig a gyereked állatos rajzáról és nyerj egy Eric Carle könyvet! Ma van Eric Carle születésnapja, és ez alkalommal megosztjuk veletek, hogy hogyan készíti a mester a képeit. Az ismertető forrása Eric Carle weboldala, amelyen még számos kinyomtatható foglalkoztató lapot és színezőt találtok! Ha elküldtök egy új vagy régebbi állatos festményt, rajzot e-mailben a hannae@gmail.com címre, könyvet nyerhettek!

A Carle-könyvek játszva tanítanak

Eric Carle a kortárs gyermekirodalom egyik leghíresebb, legelismertebb szerzője. Sikerének titka talán abban is rejlik, hogy minden egyes alkalommal végtelen alázattal, rendkívüli profizmussal, maximális elkötelezettséggel és fegyelemmel áll a munkához. Ahogy egy interjúban elmondta, történeteihez az életben szerzett tapasztalatokból, a gondolataiból és legmélyebb érzéseiből merít ihletet. Eric Carle nem csupán írja és rajzolja a gyerekkönyveket. Az alkotás számára hivatás, egyfajta küldetés, melynek célja, hogy átsegítse a gyermekeket a kisebb-nagyobb kríziseken.   Papp Eszter írása két Eric Carle-könyv kapcsán.

További kapcsolódó cikkek...