ez itt a kosarad
a termékeiddel
  • könyv
  • 5-9

Jean-Philippe Arrou-Vignod

Liza és Micsoda karácsonya

Illusztrátor: Olivier Tallec

Vivandra Kft., 2009

24 oldal, Kemény borító

Karácsony napja van, és még semmi nincs kész az ünnepre! Liza és Micsoda még gyorsan megírja a levelet, amiben részletezik, milyen ajándékokra vágynak, majd gyorsan sütnek-főznek, ünnepi koncertet tartanak, majd a paplan alá bújva izgatottan várják, vajon jön-e valaki…

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba teszem

1575 Ft
1339 Ft (-15%)

nextprev
Könyvek karácsonyra - szemlénk a legújabb mesékről

Olyan karácsonyi könyveket válogattunk össze szemlénkben, amelyekben a "sablonokon túl", a gyerekek képzeletéhez szerintünk legközelebb álló új, színvonalas és eredeti mesékben találkozhatnak a kicsik az ünnepekkel.  

Dobozok, Lizák, Micsodák

Ha újat mond valakinek, hogy teljesen elfogult vagyok a Vivandra kiadó könyveivel kapcsolatban, akkor tessék csak nyugodtan meglepődni, aztán gyorsan körülnézni a könyveik között. Ugyanis mindig sikerül olyan dolgokat kiadniuk, ami engem (is) teljesen levesz a lábamról. Ott van például a Pernilla Stalfelt sorozat vagy az Amikor életemben először megszülettem, mindegyik önmagáért beszél, a bátorsága, az extravaganciája, és a humora... Legújabb könyvük - ami remélem szintén sorozat lesz, mert Franciaországban, szülőhazájában az - a kisebbeknek szól és megint csak egy nagyon jól sikerült kiadvány.

További kapcsolódó cikkek...