Bálint Ágnes

Mazsola és Tádé - Bródy Vera bábfiguráival és rajzaival

Illusztrátor: Bródy Vera

Holnap Kiadó, 2020

68 oldal, Kemény kötés

A Mazsola, Megint Mazsola meséskönyvek után most a televízióból is jól ismert zöld kismalac váratlanul testvért kap. Õ is – éppúgy, mint néha a gyerekek – eleinte duzzogva és féltékenykedve figyeli, ahogy Manócska megosztja szeretetét közte és az új jövevény, Tádé között. Hamar szívébe zárja a szelíd kis tengerimalacot, és megérti, hogy Manócska semmivel sem szereti õt kevésbé, mint akkor, amikor még ketten éltek az otthonos tökházban. A kötet – az előző két részhez hasonlóan – új, nagy alakú, színes kiadásban jelenik meg.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3-5 munkanap

Kosárba

3100 Ft
2635 Ft (-15%)

A klasszikusok segítenek

Kíváncsi vagy, melyek azok a könyvek, amik megunhatatlanok még sok-sok év után is? Kíváncsi vagy mitől olyan jók? Hogy mikor érdemes olvasni őket? Akkor lapozd végig a szemlét, amiben minden élethelyzetre és problémára találsz egy segítő mesét!

„Az élet legnagyobb ajándéka a testvér” - vagy mégsem?

Nálad is kardinális kérdés, hogy egyik tesó se kapjon több figyelmet a másiknál? Megy a harc, hogy ki üljön az öledbe, és kinek a kedvenc meséjét olvasd fel? Nem szeretnek osztozkodni és mindent kivesznek egymás kezéből? Olvasd el ezt a szemlét, megtalálod a nektek való könyvet a nehéz helyzetek megoldására!

Gyermekkorunk nagy kedvencei

Egy olyan szemlével készültünk most nektek, amiben a mi gyerekkori kedvenceink szerepelnek. Reméljük, lesz köztük, ami bennetek is szép emlékeket idéz majd!

Összes kapcsolódó cikk