ez itt a kosarad
a termékeiddel
  • könyv
  • 4-10

Bálint Ágnes

Mazsola és Tádé - Bródy Vera bábfiguráival és rajzaival

Illusztrátor: Bródy Vera

Holnap Kiadó, 2007

68 oldal, Kemény borító

A Mazsola, Megint Mazsola meséskönyvek után most a televízióból is jól ismert zöld kismalac váratlanul testvért kap. Õ is - éppúgy, mint néha a gyerekek - eleinte duzzogva és féltékenykedve figyeli, ahogy Manócska megosztja szeretetét közte és az új jövevény, Tádé között. Hamar szívébe zárja a szelíd kis tengerimalacot, és megérti, hogy Manócska semmivel sem szereti õt kevésbé, mint akkor, amikor még ketten éltek az otthonos tökházban. A kötet - az előző két részhez hasonlóan - új, nagy alakú, színes kiadásban jelenik meg.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba teszem

2900 Ft
2465 Ft (-15%)

nextprev
„Az élet legnagyobb ajándéka a testvér” - vagy mégsem?

Nálad is kardinális kérdés, hogy egyik tesó se kapjon több figyelmet a másiknál? Megy a harc, hogy ki üljön az öledbe, és kinek a kedvenc meséjét olvasd fel? Nem szeretnek osztozkodni és mindent kivesznek egymás kezéből? Olvasd el ezt a szemlét, megtalálod a nektek való könyvet a nehéz helyzetek megoldására!

A klasszikusok segítenek

Kíváncsi vagy, melyek azok a könyvek, amik megunhatatlanok még sok-sok év után is? Kíváncsi vagy mitől olyan jók? Hogy mikor érdemes olvasni őket? Akkor lapozd végig a szemlét, amiben minden élethelyzetre és problémára találsz egy segítő mesét!

További kapcsolódó cikkek...