Pagony Játékház

 • A hét könyve: 20% kedvezmény

  A hét könyve: 20% kedvezmény

  2022-05-29-ig

  Minden héten más-más könyvet emelünk ki, melyeket minden Pagony könyvesboltokban és a webboltban is 20%-os kedvezménnyel tudsz megvenni! De figyelj, le ne maradj, mert csak egy héten át érvényes az ajánlatunk!


  Miért patkolják a lovakat?

  Tényleg tudnak állva is aludni?

  Vajon megfejthetjük, mi jár a ló fejében?

  Ha szeretnél minél többet megtudni ezekről a gyönyörű állatokról, ebben a könyvben választ találsz a kérdéseidre. Kiderül, mennyi ideig tart, amíg az újszülött csikó feláll, megtanulhatod, hogyan gondoskodj a lovakról, és megismerkedhetsz a lovaglás alapjaival is.

  Ismerd meg a lovak kifinomult érzékeit, viselkedését és különböző mozgásformáit! Fedezd fel ember és ló szoros kapcsolatának történetét, a ma élő lófajták sajátosságait és a legizgalmasabb lovassportokat!

 • Gyerekhónap a Pagonyban! - 4. hét

  Gyerekhónap a Pagonyban! - 4. hét

  2022-05-30-ig

  20% kedvezmény - mindenre az akcióban!

  Ez a hónap igazán a gyerekekről szól: itt a ballagások ideje, jön a gyereknap és nemsokára itt a nyár – gondoltál már rá, mi mindent fogtok csinálni a hosszú, napos délutánokon? Görgess lejjebb, szuper tippeket találsz CSAK EZEN A HÉTEN hatalmas kedvezménnyel!

  Különleges válogatást állítottunk össze, amiben elképesztő játékokat, varázslatos könyveket mutatunk kicsiknek és nagyoknak!

  A kedvezmény május 22-én éjfélig érvényes a webshopban és a Pagony boltjaiban (a Játékházban más ajánlatot találsz).

Itt találsz minket:

1137 Budapest Pozsonyi út 36.
Telefon: +3670/335-0867
E-mail: jatekhaz@pagony.hu
Facebook: https://www.facebook.com/PagonyJatekhaz

Így vagyunk nyitva:

H-P: 10:00-19:00
Szo-V: 10:00-18:00

A boltról

jatekhaz.jpg
12. boltunkban, a Pagony Játékházban ezúttal nem a könyveké, hanem a játékoké a főszerep. Mindig is tudtuk, hogy ahogyan a könyveknek, úgy a játékoknak is hatalmas szerepe van a gyerekek fejlődésében, ezért már a kezdetektől nagy gonddal válogattuk ki azokat a különleges játékokat, amik bekerülhetnek a Pagony boltok kínálatába.
Ahogy gyarapodott a Pagony bolthálózata, egyre inkább éreztük, hogy szükség van egy olyan Pagony boltra is, ahol a játékoké a főszerep, így született meg a Pagony Játékház. A könyvesboltjaink sem csak egyszerű könyvesboltok, a Pagony Játékházat is úgy terveztük meg, hogy ide élmény lesz bejönnöd.
Hosszas keresgélés után nem messze az első, újlipótvárosi Pozsonyi Pagonytól, a Szent István park mellett találtunk egy különleges helyet, ahol meg lehetett valósítani azt, amit megálmodtunk: hatalmas területen, 110 négyzetméteren többezer játékot találsz nálunk, amelyeket az elmúlt évek játékszakmai tapasztalata alapján, gondos tervezéssel válogattunk össze számodra. Ahogyan azt a Pagony-boltokban is megszokhattad, most is különleges enteriőr, egyedi hangulat vár rád nálunk!
Akik rendszeresen látogatják a Pagony valamelyik boltját, már tudják, hogy eladóink szakmai segítségére mindig számíthatnak. Nincs ez másként a Pagony Játékház esetében sem, sőt: Laura, Bella és Emese hónapokat töltöttek azzal, hogy még a megnyitás előtt megismerjék az összes játékot! És mivel mindhárman hatalmas társasjáték-rajongók a magánéletben is, téged is gyakorlatias tanácsokkal és hozzád illő ajánlatokkal fognak segíteni.
A Játékházban minden korosztály megtalálja a neki való játékot. A Pagony boltokból már ismerheted a játszósarkot, ahol vonatpálya, plüssök, fejlesztő játékok várják a piciket - ezt természetesen megtalálod majd a Pagony Játékházban is. A nagyobbak is többféle, korosztályosan megfelelő, kipróbálható játékot találnak nálunk!
Várunk a Szent István park mellett a hét hat napján, reggeltől estig. Hozd a kistesót és a nagytesót, üljetek le együtt játszani, próbáljátok ki egyedi fali játékainkat vagy a rengeteg társas valamelyikét. Mostantól szabad a játék, megnyitott a Pagony Játékház!
jatekhaz.jpg

Iratkozz fel a Pagony Játékház hírlevelére!