Pozsonyi Pagony

 • A hét könyve: 20% kedvezmény

  A hét könyve: 20% kedvezmény

  2022-06-26-ig

  Minden héten más-más könyvet emelünk ki, melyeket minden Pagony könyvesboltokban és a webboltban is 20%-os kedvezménnyel tudsz megvenni! De figyelj, le ne maradj, mert csak egy héten át érvényes az ajánlatunk!

  A kisgyerekek életének első igazán fontos mérföldköve a bölcsibe szoktatás. Nem véletlen, hogy komoly előkészületek, rengeteg utánajárás és szervezés előzi meg. A szülőktől való elszakadást, szeparációs szorongást jelentősen megkönnyíti, ha a gyerekek tudják, mire számíthatnak, hogyan zajlik egy nap a bölcsiben.

  Vadadi Adrienn kis hőse, Pepe olyan lelkesedéssel mesél a tipikus bölcsődei élethelyzetekről, hogy a kicsik mindenféle esetleges szorongása és félelme elpárolog majd a mesét hallgatva.

Itt találsz minket:

1137 Budapest Pozsonyi út 26.
Telefon: +36 1 239 0285
E-mail: pozsonyi@pagony.hu
Facebook: https://www.facebook.com/pozsonyiutipagony/

Így vagyunk nyitva:

H-P: 10:00-19:00
Szo-V: 10:00-18:00

A boltról

2001-ben három lelkes és optimista házaspár megálmodja, három hónap alatt létrehozza, megnyitja a Pozsonyi Pagonyt, Budapest (és az ország!) legelső gyerekkönyvesboltját az újlipótvárosi Pozsonyi út 26. szám alatt.

Az ős-Pagony nem pusztán egy bolt, hanem egy olyan hely, ahol jó lenni, jó időt tölteni. A 2019 nyarán teljesen felújított bolt különleges atmoszférája, egyedi belső tere téged is elvarázsol, csak gyere el, böngéssz, olvass nálunk!

Rendszeresen tartunk programokat a kézműves foglalkozástól a diavetítésig. A könyvesbolt gyakran teret ad irodalmi eseményeknek, az író-olvasó találkozókon, interaktív programokon a gyerekekkel együtt közelebb kerülhetsz az élő irodalomhoz, találkozhatsz szerzőkkel, illusztrátorokkal. A cél az, hogy a gyerekek játékosan ismerjék és szeressék meg a könyveket, valamint hogy te is képben legyél, mit érdemes olvasnotok.

pozsonyi_03.jpg
pozsonyi_02.jpg
pozsonyi_01.jpg

Iratkozz fel a Pozsonyi Pagony hírlevelére!