Nem láttad a cicámat?

Eric Carle

Nem láttad a cicámat?

A szerző illusztrációival

Bolti ár: 2250Ft
Kedvezményes ár: 1800 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Pozsonyi Pagony Kft, 2013
12 oldal, 180x250 mm, Kemény borító  

Egy kisfiú elvesztette a cicáját, és most bejárja a világot, hogy megtalálja. Útközben találkozik vadmacskákkal és házi kedvencekkel, de a könyv végén a saját cicája is megkerül. Sőt, nem is egyedül! Segíts te is a keresésben! Húzd ki oldalra a lapokat, és nézd meg, milyen állatokkal találkozik a kisfiú!

Ezt a könyvet 2-4 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerzőről

Eric fiatalkorát Németországban töltötte, bár az USA-ban született (szülei német bevándorlók voltak), itt élte át a II. világháborút. Középiskolai rajztanára vezette be az expresszionista festészetbe. A művészeti iskola elvégzése után, 40 dollárral a zsebében és portfóliójával a hóna alatt visszatért New Yorkba., tervező grafikusként dolgozott a New York Times reklámosztályán, majd évekig egy reklámügynökséget vezetett. Első mesekönyvét baráti felkérésére illusztrálta , de a munka annyira megfogta, hogy azóta is csak ezzel foglalkozik. Komolyan veszi hivatásását, mert hite szerint munkájával segítheti a traumatikus élethelyzetek feldolgozását, és kreatív módon, szórakoztatva taníthatja a legkisebbeket. Legismertebb könyve A telhetetlen hernyócska, a könyvet 47 nyelvre fordították már le, és 29 millió példányban adták el, összesen több mint 70 könyvet illusztrált már.
2002-ben múzeumot alapított, ahol többek között képeskönyvek illusztrációit állítják ki.
Különleges kollázstechnikáját technikáját könnyű felismerni.

A szerző más könyvei

 • Eric Carle
  Pozsonyi Pagony Kft
  1352 Ft (-20%)
  1690 Ft
  Nagyon könnyen megy majd a számolás 1-10-ig, ha sikerül összepártosítani a számokat, a megfelelő számú tárggyal!
 • Eric Carle
  Pozsonyi Pagony Kft
  1912 Ft (-20%)
  2390 Ft
  Eric Carle sok-sok különleges montázstechnikával készült mesekönyve közül a legelső és legismertebb (amit 1969-es első megjelenése óta több mint 20 millió példányban adtak el világszerte) A telhetetlen hernyócska.
 • Eric Carle
  Pozsonyi Pagony Kft
  1512 Ft (-20%)
  1890 Ft
  Játszva megismerhetitek a formákat, csak meg kell találni a megfelelő párokat ebben a különleges lapozós könyvben.
 • Eric Carle
  Pozsonyi Pagony Kft
  1912 Ft (-20%)
  2390 Ft
  A kaméleon élete borzasztó unalmas volt, míg egy nap rájött, hogy nemcsak a színét tudja változtatni, hanem a formáját és a méretét is. Amikor meglátta az állatkert csodálatos állatait, azonnal olyan akart lenni, mint ők - és ez sikerült is! De hogyan?!
 • Eric Carle
  Pozsonyi Pagony Kft
  1352 Ft (-20%)
  1690 Ft
  A legkisebbek játszva tanulhatják meg a színeket, csak meg kell találni a megfeleő párokat ebben a különleges könyvben.

Cikkek

Macska-sereg a nappalinkban

Eric Carle egyik lapozója alapján

2014. június 25. - Hanna cimkék: kreatív Kő-papír-olló 

nem?Eric Carle Nem láttad a cicámat? című könyvét ütöttük fel négy gyerekkel, mert ezt a legkisebb és a nagyobbak is nagyon szeretik - egyrészt, mert oda vannak a vad, nagy macskákért, másrészt, mert nagyon szuggesztívek a képek. Most nem meséltünk, hanem ihletet merítettünk: átváltoztunk vad macskafélékké.