Kertész Erzsi

NEM mese

Illusztrátor: Kasza Julianna

Pagony, 2016

64 oldal, Kemény kötés

Nemet mondani tudni kell! Ja, az könnyű? Néha igen! Néha nagyon nem. És amúgy is, nem csak egyféle nem van. Hallottatok már például a cincogó nemről? Vagy a lerepül a hajad nemről? Esetleg a kerek perec nemről? Hát a köszönöm, nemről? Ezekről, és még sok-sok féle nemről szól Kertész Erzsi író-pszichológus új könyve, na és persze arról, hogy merjünk nemet mondani. A Kasza Julianna által illusztrált mesekönyv a 2015-ös Arany­vac­kor gyerekkönyves pályázaton elnyerte a zsűri 2. díját és a Pagony különdíját.

Jelenleg nem rendelhető.

2790 Ft
2372 Ft (-15%)

A NEM megjelenik

Nemet mondani tudni kell! Ja, az könnyű? Néha igen! Néha nagyon nem. És amúgy is, nem csak egyféle nem van. Hallottatok már például a cincogó nemről? Vagy a lerepül a hajad nemről? Esetleg a kerek perec nemről? Hát a köszönöm, nemről? Ezekről, és még sok-sok féle nemről szól Kertész Erzsi író-pszichológus Aranyvackor díjas könyve, na és persze arról, hogy merjünk nemet mondani. Olvass bele a NEM mesébe, közben pedig nézegesd Kasza Juli zseniális rajzait!

Indul a nem-tanfolyam!

Miért olyan nehéz nemet mondani? Mi, felnőttek is sokszor kerülünk olyan helyzetbe, ahol tudjuk, hogy vissza kellene utasítani valakit, hogy azt kellene mondani, hogy NEM, mégsem megy. Gyerekkorban kell ezt a képességet elsajátítani ahhoz, hogy felnőttként tudjuk alkalmazni anélkül, hogy úgy éreznénk, megbántunk másokat. Kertész Erzsi Aranyvackor-díjas könyve, a NEM mese abban segít a gyerekeinknek, és nekünk, felnőtteknek is, hogy eligazodjunk az önfeladás és a kompromisszumkötés között. Interjú a szerzővel, Kertész Erzsivel.

Te tudod, hányféleképpen lehet nemet mondani?

Nagyon-nagyon sokféleképpen. Lehet cincogósan, mint egy egér, lehet határozottan, lehet konokul, de a NEM lehet akár gömbölyded és picit sós is… Kertész Erzsi pszichológus Kasza Juli szuper rajzaival illusztrált Aranyvackor-díjas könyvében, a NEM mesében magyarázza el a 6-10 éves gyerekeknek (és talán egy kicsit a felnőtteknek is), hogy hogyan is kell nemet mondani.

Összes kapcsolódó cikk