Kertész Erzsi

1975-ben született Mezőkövesden, az ELTE Pszichológia szakán szerzett diplomát. A diploma megszerzése után iskolapszichológusként dolgozott, majd humán erőforrás tanácsadással, tréningekkel, vezetőképzéssel, szervezetfejlesztéssel foglalkozott. Több nagyvállalatnál is tevékenykedett pszichológusként.
Írással viszonylag későn, két kisfia születése után kezdtett el foglalkozni – olyannyira, hogy mára ő az egyik legnépszerűbb, legsokoldalúbb, leghitelesebb gyerek- és ifjúsági szerzőnk. Letehetetlen kalandregény-sorozata, a Panthera sok kiskamasszal szeretette meg az olvasást.

Tavaszi könyvek a Pagonytól!
2020-04-03

Két új könyvben is visszatérnek a kuflik idén tavasszal! Szintén két kötettel bővül a Most én olvasok!-sorozat: és meséi folytatódnak. Kiss Judit Ágnes új könyvében ismerhetjük meg. Új szerzőt is avat a Pagony, és további újdonságok friss szemlénkben.

Tovább olvasom...
Berg Judit gyerekkönyves titkai
2019-07-07
#Kávé mellé

Milyen érzés lehet egy híres írónő gyerekének lenni? Vajon mit és hogyan mesél esténként a négygyerekes Berg Judit? Olvasd el a vele készült interjúnkat, mert a sok-sok érdekes sztorin túl rengeteg könyvet is találsz, amiket érdemes becsempészni a gyerekszoba könyvespolcára.

Tovább olvasom...
Keress a mélyben!

Reméljük, új könyvével feltámad itthon a gyerekeknek írt történelmi regény. Mert ebből a könyvből az is kiderül, milyen klassz ez a szinte elfeledett műfaj. Ismerd meg a szerző egy évszázadokra feledésbe merült föld alatti verem rejtélyéről, és egy iskolás fiú izgalmas régészeti kutatásáról!

Tovább olvasom...