Örökké a tiéd
  • 16-25

Louise O'Neill

Örökké a tiéd

Tilos az Á Könyvek, 2016

440 oldal , Puha kötés

Egy szép új világ, ahol a lányok már nem természetes úton születnek. Ahol a nőket az iskolákban csak arra tanítják meg, hogyan tudnak örömet okozni a férfiaknak, miután kikerültek a való világba... A végzős év után a legmagasabb értékelést kapott lányok házastársakká válhatnak, hogy tehetős és befolyásos férfiak mellett fiúkat szüljenek. A többi lány jövője, mint szeretők és tanárok, leírhatatlanul kegyetlen...

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 3490 Ft
Aktuális ár: 2967 Ft
loyaltypoints15 törzsvásárlói pont
Kosárba
nextprev
Mindig lehetsz tökéletesebb!

"Néha előfordul, hogy egy könyv pofon vág. Ez a könyv akkorát kent le nekem, hogy a fal adta a másikat." Ezt írta Lille a moly.hu-n a külföldön nagy port kavaró Örökké a tiédről. Ennél tökéletesebben nem is foglalhatta volna össze, mit vált ki az emberből ez a könyv... Olvasd el, hogy kezdődött a két főszereplő, freida és isabel utolsó iskolaéve, mielőtt még minden rosszra fordult volna.

Barbie-zárda

„Mindig lehetsz tökéletesebb.” Képzeljünk el egy világot, ahol ez a lányoknak szóló dorgálás a főparancs. Képzeljünk el egy világot, ahol egy marcona, hatalmaskodó öregúr (Atya) iránymutatása alapján nevelődnek fel lányok generációi. Ahol ezeknek a lányoknak elsődleges funkciója fiút szülni, a férjüknek (az Örökösöknek) készségesen engedelmeskedni, sohasem mondani nemet. Louise O’Neill ezt a világot teremti meg Örökké a tiéd című regényében.

„A többi lány pedig azt kántálta, hogy kövér, kövér, kövér”

Louise O’Neill neve külföldön már sokaknak ismerősen cseng. Az ír származású lány a dublini Trinity College-ban végzett angol szakon, majd érdeklődése a divatvilág felé fordult: egy évig New Yorkban dolgozott az ELLE magazinnak, hazatérve pedig megírta első könyvét, az Örökké a tiédet, ami rendkívül nagy port kavart a young adult könyvek világában. Az írónőt az Örökké a tiéd magyar nyelvű megjelenése kapcsán kérdeztem a könyvről.

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások