Paulik Móni

Időtlen nyár
2021-04-30 - Juli
#Ezt olvassuk

Huzella Júlia színésznő az elmúlt évben még a korábbinál is jobban beleásta magát a gyerekkönyvek világába, hiszen a Tíztőlmese nevű mesecsatornájára ő maga válogatja össze a jobbnál-jobb történeteket. De vannak, amik a szokásosnál is jobban megérintik, mint például Paulik Móni meseregénye, az Időtlen nyár. Írt is róla nektek egy igazán személyes hangú ajánlót, ezt olvashatjátok most!

Tovább olvasom...
Nagy beszélgetésekhez, időtlen nyarakhoz
2019-05-30
#Ezt olvassuk

Ez a tavasz az izgalmas és úttörő mesékről szól a Pagonynál. Az elmúlt hetekben szebbnél szebb új könyvek érkeztek a boltjainkba, csak kapkodjuk a fejünket, olyan nehéz kiválasztani, mivel kezdjük az olvasást. Az egyik legkülönlegesebb az újdonságok sorában a Saci és Samu - Időtlen nyár című mese, olvass most erről!

Tovább olvasom...
Én csak feldobom a labdát
2019-05-08
#Kávé mellé

“Azt hiszem, sokunkban van szándék arra, hogy a gyerekek nagyon okos, néha kínos kérdéseire őszintén, nyíltan válaszoljunk, csak nincsenek mintáink a saját gyerekkorunkból, amikhez visszanyúlhatnánk, így ezek a kérdések nagyon sokszor váratlanul érnek minket, és kihagyjuk ezeket a lehetőségeket.” - A Saci és Samu - Időtlen nyár című könyvünk szerzője, Paulik Móni segít, hogy hogy megragadjuk ezeket a lehetőségeket.

Tovább olvasom...

Sütihasználati beállítások