Pásztohy Panka

Szeretem a kiskutyám!

Pagony Kiadó, 2021

40 oldal , Kemény kötés

Lili végre kapott egy kiskutyát! Pitypang pedig egy szerető gazdit. Mindennap együtt sétálnak végig az utcán, el a kutyafuttatóba, majd haza. Lili büszkén vezeti kiskutyáját, és tanítgatja a jó viselkedésre. De jaj, Pitypang nem mindig fogad szót neki, és ez sok fejtörést okoz a kislánynak. Főképp, miután megijeszti a szomszéd macskát, és senki se bukkan a cica nyomára...
Kalandos és szeretetteli mese a kutyatartásról minden kutya- bolond kisgyereknek!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 2790 Ft
Aktuális ár: 2372 Ft
loyaltypoints12 törzsvásárlói pont
Kosárba
10 fontos pont a kutyatartásról

Kiskutyát akarok! - Ismerős a mondat? Mielőtt engedsz a nyomásnak, olvasd el Rózsa Róbert, a Szentendrei Kutyasuli vezetőjének tanácsait, aki elárulja neked, hogy mik a felelős kutyatartás legfontosabb szabályai. Ha úgy döntesz kutyát szeretne a család, érdemes átgondolni pár dolgot, a gyerekekenek meg mesélj Pásztohy Panka kutyás könyvéből, melynek most itt a folytatása, a Szeretem a kiskutyámat!

Szeretem a kiskutyám!

Végre megérkezett a Mentsük meg a kiskutyám! folytatása! Lili és Pitypang napja egyre izgalmasabbak. Főleg, hogy Lilinek végre teljesül a nagy álma! Lesz egy kiskutyája, aki történetesen pont Pitypang!

Olvass bele Pásztohy Panka legújabb ízig-végig kutyabarát mesekönyvébe!

Vannak szerzők és művek, amelyeket közelebb érzek adott évszakokhoz

Szereted a kutyákat? Imádsz sétálni, biciklizni, barátokkal lenni és messzi utakra indulni?

Akkor ismerd meg közelebbről Pásztohy Pankát, a Panka és Csiribí sorozat illusztrátorát, aMentsük meg a Kiskutyám! íróját és rajzolóját, aminek ráadásul most jelent meg a folytatása, a Szeretem a Kiskutyám!!!

Derítsd ki, milyen meglepetésekkel készül még Pásztohy Panka a gyerekeknek!

Összes kapcsolódó cikk