Szimonidesz Hajnalka

Olvass bele a Zsálya hercegnő és az öregnek hitt hercegbe!

Kiss Judit Ágnes meseregényében minden benne van, ami egy jó meséhez kell: unikornis, tündérek, sárkány, herceg, hercegnő! Csak éppen minden egy kicsit másképp... Zsálya hétköznapi kislány, akit nagy feladatra szemelnek ki: egy nap megjelenik a szobájában egy tündér, és a segítségét kéri. Kezdd el itt a történetet!

Tovább olvasom...
Amikor a tündérmesében a hercegnő siet a herceg segítségére

Kiss Judit Ágnes nem csak a kortárs magyar irodalom kiemelkedő költője, de számos fantasztikus gyerekkönyv szerzője is. Felnőtteknek szóló írásaiban gyakran foglalkozik társadalmi egyenlőtlenségekkel, elnyomással, gyerekkönyveinek szerves része a gyerekjog, gondoljunk csak a méltán népszerű Babaróka-sorozatra vagy A tündérkeresztanya című könyvére, ahol minden fejezet a legkisebbek egy-egy hétköznapi, gyakran elbagatellizált problémájára nyújt megoldást. Ismerd meg új könyvét, a Zsálya hercegnő és az öregnek hitt herceget!

Tovább olvasom...
Könnyed álmok meséi
2019-04-18
#Kávé mellé

Harcos Bálint a dacos Szofi, a boszorkányos Pindur és Petya izgalmas története után most anderseni mélységű, varázsporral teli mesékkel tér vissza. Ismerd meg a Dorka és az elgurult gombcímű kötetet!

Tovább olvasom...