Tatu és Patu, az űrpilóták

Aino Havukainen-Sami Toivonen

Tatu és Patu, az űrpilóták

Bolti ár: 2200Ft
Kedvezményes ár: 1760 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Cerkabella Könyvek Kft., 2013
52 oldal, 214x260 mm, Kemény borító  

"Irány az űr!" - kurjant Tatu, és a Bananas Galaktikus Kalandsikló abban a pillanatban kilő a világűrbe. A. T. Lanti, azaz Tatu, és Thermo Box, azaz Patu, a két csillagpilóta célba veszi a messzeséget, hogy végére járjanak a fogós kérdésnek: vajon elég feszesek-e a Szaturnusz gyűrűi? Miközben a bolygó szépségében gyönyörködnek, egy ismeretlen, hatalmas erő vad űrkalandba rántja őket, melyben égitestek tűnnek el, és keringési pályák zavarodnak össze. A csillagpilóták bátorsága és fura meglátásai kellenek ahhoz, hogy az Univerzumban ismét helyreálljon a rend. Tatu és Patu kalandjairól az alábbi kötetekben is olvashatsz: Tatu és Patu fura masinái; Tatu és Patu a munka hevében; Tatu és Patu az óvodában; Tatu és Patu fura altatókönyve; Tatu és Patu, a Szuperhősök. Aino Havukainen és Sami Toivonen képeskönyveit számos díjjal jutalmazták Finnországban.

Ezt a könyvet 4-7 éves gyerekek számára ajánljuk.

A sorozatról

Tatu és Patu, az izgága testvérpár a legkülönbözőbb helyzetekbe és dolgokba keveredik, űrutaznak, szuperhősök lesznek, megismertetik velünk az óvodát, és ki tudja, még mennyi izgalmas és érdekes élményt oszthatnak meg velünk!
 • Aino Havukainen-Sami Toivonen
  Cerkabella Könyvek Kft.
  1760 Ft (-20%)
  2200 Ft
  Tatu és Patu, a serény testvérpár tizennégy szokatlan, ám észbontóan hasznos szerkezetet készített, ami nélkül egyetlen kisgyermekes család sem boldogulhat.
 • Aino Havukainen
  Cerkabella Könyvek Kft.
  1584 Ft (-20%)
  1980 Ft
  Tatu és Patu, a virgonc testvérpár elhatározza, hogy kideríti, hová indulnak reggelente az emberek olyan rettentő sietősen és fontosságuk teljes tudatában. Lehet, hogy ingyen fagyit osztogatnak azon a helyen? Ennek sürgősen utána kell járni!
 • Aino Havukainen
  Cerkabella Könyvek Kft.
  1760 Ft (-20%)
  2200 Ft
  Folytatódnak Tatu és Patu izgalmas kalandjai, ezúttal egy oviban!
 • Aino Havukainen
  Cerkabella Könyvek Kft.
  1870 Ft (-15%)
  2200 Ft
  Amikor Tatuhoz és Patuhoz éjszakára vendégségbe érkezik a keresztlányuk, Emese, minden trükköt be kell vetniük, hogy sikerüljön álomba szenderíteniük a kislányt.
 • Aino Havukainen
  Cerkabella Könyvek Kft.
  1870 Ft (-15%)
  2200 Ft
  Gondolj bele, milyen klassz volna, ha szuperhősök lennénk! Erről ábrándozik Tatu és Patu Hiperkiberember fantasztikus kalandjainak olvastán.
 • Aino Havukainen-Sami Toivonen
  Cerkabella Könyvek Kft.
  2125 Ft (-15%)
  2500 Ft
  A Tatu és Patu sorozat várva-várt HETEDIK kötete! És mégis egy kicsit más! Kézikönyv mindazoknak, akik unatkoznak és azoknak, akik már elfeledkeztek a játék nemes tudományáról. Ez a kézikönyv alapos és világos útmutatásokat tartalmaz arra vonatkozóan, mi minden jót lehet csinálni a szabadban, például az udvaron.
 • Aino Havukainen-Sami Toivonen
  Cerkabella Könyvek Kft.
  1870 Ft (-15%)
  2200 Ft
  Tatu és Patu szerint a furaváriak esze igencsak jól jött volna különféle szerkezetek kifejlesztéséhez a történelem során.
 • Cerkabella Könyvek Kft.
  1520 Ft (-20%)
  1900 Ft
  Tatu és Patu két valódi lángész! Ebben a füzetben megismerheted és kiszínezheted a találmányaikat, sőt, te magad is kitalálhatsz és lerajzolhatsz mindenféle fura dolgot.

Cikkek

Nem mindennapi hősök

Képeskönyvek a Könyvfesztiválról, 2013

2013. április 19. - Hanna cimkék: jó könyv A hónap könyve Ezt olvassuk most 

pHárom könyvet emeltünk ki abból a sok-sok újdonságból, amit a Könyvfesztiválra hoztak a kiadók. Három kicsi képeskönyv a nagyobb óvodás, kisiskolás korosztálynak. Három nagyon különböző kötet: komoly, vidám, abszurd - szépséges, bohókás, bumfordi. Válogassatok, és jövő héten újabb újdonság-adaggal jelentkezünk!