ez itt a kosarad
a termékeiddel
  • könyv
  • 2-6

Marék Veronika

Télapó és Ezüstmackó

Illusztrátor: Marék Veronika

Ceruza Kiadó, 2007

48 oldal, Kemény borító

Senki sem gondolta volna, még maga Télapó sem, hogy mekkora galibát okoz, hogy Marcinak adja Ezüstmackót, és Mónikának pedig a labdát. Persze mindketten a macival szeretnének játszani! Marci megsajnálja a kishúgát, és eltervezi, hogy a megtakarított pénzén vesz egy másik Ezüstmackót. De sajnos ilyen játékot nem árulnak üzletben. Itt már csak Télapó segíthet! Marci hosszú, kalandos útra indul, és egy másik Ezüstmackóval tér vissza, így minden jóra fordul és boldogan telik a karácsony.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba teszem

2400 Ft
2040 Ft (-15%)

nextprev
Top 10 könyv Mikulásra

Kattints a cikkre, és derítsd ki melyik könyveket érdemes beletenni december 6-án a kis csizmákba! Rendeld meg 10 legjobb mikulásos könyvet most 25% kedvezménnyel!

MILYEN TÉLAPÓT HOZZON A MIKULÁS?

Természetesen nem előírás, hogy Mikulásra Mikulásos-könyvet kell a kiscsizmába rejteni, mert kitűnő mikulás-ajándék a Boribon, a Kippkopp és a Tündéri Lonka is – ám van jó néhány kifejezetten mikulásos mesekönyv, miért ne ajándékozzunk hát olyat, amiből kiderül valami az ünnepről, meg arról, miféle szerzet is ez a Mikulás. Mi derül ki, miféle szerzet?

További kapcsolódó cikkek...