Balássy Fanni

Bocs, hogy élek

Illusztrátor: Korbuly Ági

Tilos az Á, 2023

120 oldal , Puha kötés

(…) lefekszem a padlóra, és szemezek a plafonnal. Már nem vagyok tizenhat, és ettől furcsa módon fojtogat a sírás. Felnőtt vagyok. Felnőtt, aki nem tudja megkülönböztetni a vízórát a gázórától. Felnőtt, aki nem tudja, hogyan kell adóbevallást készíteni, vagy hogyan kell kitölteni egy sárga csekket. Felnőtt, aki képtelen nemet mondani. Felnőtt, felnőtt, felnőtt. Minél többet ismételgetem, annál kevesebb értelme van. Bocs, de nem lehet visszacsinálni az egészet?

Balássy Fanni kisprózái és Korbuly Ági grafikái jó adag öniróniával és daccal vezetik át az olvasót a kamaszkorból a felnőttek nem kevésbé bonyolult világába.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 4990 Ft
Aktuális ár: 4242 Ft
loyaltypoints21 törzsvásárlói pont
Kosárba
Szuper könyvek középiskolásoknak

Talán a legtöbb tanácstalan arcot a "kamaszkönyvek" polc előtt lehet látni a boltokban, ami érthető is, hiszen ki tudja megjósolni, vajon most éppen minek örülnének? Ebben a szemlében összegyűjtöttük a legújabb, legizgalmasabb, középiskolásoknak szóló köteteket, melyekkel egyszerűen nem tudsz majd mellélőni! Válaszd ki a tökéletes karácsonyi ajándékot ebből a cikkből!

Fejezzük már be végre a szabadkozást!

Millenniál vagy és úgy érzed, valamiért mindig bocsánatot kell kérned? Neked is eleged van már belőle? Kamasz gyereked van, és szeretnéd, ha fiatal felnőtt korában ki tudná fejezni a szorongásait, a dühét és az igazságát? Balássy Fanni szövegei és Korbuly Ági rajzai segíthetnek ebben. Ismerd meg a Bocs, hogy élek című legújabb Tilos az Á könyvet!

„Elnézést kérek, ne haragudjon, bocsásson meg, pardon”

Itt van Balássy Fanni és Korbuly Ági formabontó, illusztrált prózakötete, a Bocs, hogy élek, melyet minden millenniálnak és kamasznak látnia kell! Olvass el egy részletet a könyvből!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások