Boribon kalandséta - Budapest - vásárlási utalvány

Boribon kalandséta - Budapest - vásárlási utalvány

Ajándékutalvány a Boribonnal a parkban kalandsétához.

Mi is az a kalandséta?

Kedvenc pagonyos íróitok meséire épülő, játékos, nyomozós feladványokból álló városi séta, ahol Budapest csodaszép részein kalandozhattok, sok-sok olyan apró részletet felfedezve, ami egy sietős hétköznapon biztosan nem tűnne fel.

A kalandséták minden esetben a Pagony boltjaiból indulnak, itt kapjátok meg a küldetést, amely minden esetben valamelyik kedvenc könyvetekhez tartozik.

Sőt a kalandsétához adott felszerelés mellé még egy izgalmas várostörténeti ismeretterjesztő füzetet is kaptok majd, amit a séta végén hazavihettek!

A történet és az útvonal végig leköti majd a család minden tagját, kicsit és nagyot egyaránt, igazi szuper családi kikapcsolódás kikapcsolódásban lesz részetek!

Az utalványt a sikeres vásárlást követően e-mailben küldjük el neked és a pagony.hu-ra történő bejelentkezés után eléred a felhasználói profilodból a Vásárlásaim menüpont alatt. A számlát az utalványról e-mailben küldjük majd ki nektek.

A www.kalandseta.hu oldalon tudod érvényesíteni egy összegben a kiállítástól számított egy évig.

Tudj meg még többet a kalandsétákról innen!

Utalvány érvényesítésének a menete a www.kalandseta.hu oldalon:

1. válaszd ki a sétát a www.kalandseta.hu oldalon a Foglalás fül alatt,

2. válaszd ki az időpontot,

3. add meg az adataidat,

4. ezután érvényesítsd az utalványod a kóddal és a sorszámmal.

Aktuális ár: 4590 Ft
Kosárba
Sétálj bele a kalandba!

Olyan kültéri programot keresel, amit az egész család élvezni fog, és amihez részetekről semmilyen előkészület nem szükséges? Próbáljátok ki a Pagony Kalandsétákat és az Abszolút Kalandkönyveket! Az óvodásoktól az általános iskolásokon át a kamaszokig mindenkinek van egy jó sétánk. Olvass tovább!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások