Budapest - Kisvárosnézők
  • 7-11

Budapest - Kisvárosnézők

MAD-MED Bt.

Üdvözlet Mukitól és Millától!

Szeretettel ajánljuk Nektek a Budapestről szóló útikönyvünket-útinaplónkat!

Szeretünk utazni, sok városban kalandoztunk már együtt. Az utazások előtt mindig izgatottan készülünk. Tervezgetünk, elolvassuk, hogy milyen látnivalókat érdemes felkeresni a városnézés során. Emellett mindig mókázunk, rejtvényekkel, fejtörőkkel szórakoztatjuk egymást. Tartsatok velünk ti is!

A könyv elején találtok majd egy térképet, ami segít a tájékozódásban. A könyv végén pedig elrejtettünk egy szórejtvényt. Ahhoz, hogy meg tudjátok fejteni, meg kell majd válaszolni a betűgyűjtős kérdéseinket. Természetesen a legvégén megírtuk a megfejtéseket is!

Olyan méretű ez az útikönyv, hogy kényelmesen elfér majd az útitáskában, de a kezetekben is séta közben.

Reméljük, mindenki olyan örömmel forgatja majd, amilyen lelkesedéssel mi készítettük!

Mindig izgalmas élmény az utazás, az ismeretlen felfedezése! Csavargásaid alkalmával számtalan új élménnyel gazdagodhatsz, új ismereteket szerezhetsz, örök emlékeket gyűjthetsz! Minden kaland jobb, ha nem vagy egyedül - mi végigkísérünk budapesti utadon, és ezzel a füzettel segítünk még izgalmasabbá tenni a városnézést!

Fogadj minket útitársadul, és fejtsd meg Muki szórejtvényét, amit a könyv végén rejtettünk el! Minden kérdésre és feladványra megtalálod a választ hátul, a Megfejtéseknél. A QR kódok izgalmas videókat, dallamokat, olvasmányokat rejtenek.

Kalandra fel, vessük bele magunkat a budapesti élményekbe!

A webshop készletén jelenleg nincs, de rendelhető, amennyiben be tudjuk szerezni, a várható szállítási idő: 8- 15 nap.

Teljes ár: 3990 Ft
Aktuális ár: 3392 Ft
loyaltypoints17 törzsvásárlói pont
Kosárba

Sütihasználati beállítások