EUGY Bárány 3D puzzle
  • 6-99

EUGY Bárány 3D puzzle

Reflexshop Kft.

Te is imádod a cuki bárányokat a pihe-puha, fehér gyapjukkal? Ha a te kedvenced is ez a kedves kis állat, válaszd ezt a róla mintázott, szuper kialakítású EUGY 3D puzzle-t! Alkosd meg a saját bárányodat a különleges formájú, számozott elemek összeillesztésével! A környezetbarát anyagokból készült kirakós összerakása türelmet és kitartást igényel, de az elkészült modell mindenért kárpótol.

A Bárány 3D puzzle ideális játék minden állatbarát számára. A játék egyedülálló módon ötvözi az állatok szeretetét és az agyfunkciók fejlesztését. A játékot ajánljuk 3 éves kortól kezdve, és maximum 99 éves korig játszható. A játékidő függ az egyéni képességektől, de általában 30-60 percet vesz igénybe.
Az Eugy Bárány 3D puzzle számos díjat nyert az évek során, és a legjobb minőségű környezetbarát anyagokból készül. A játéknak nincs káros hatása a környezetre vagy az egészségre, így biztonságosan játszhatják a gyerekek. A játék egyszerűen összeállítható, és az utasításokat követve könnyen elkészíthető. Az elkészült bárány pedig egy aranyos és szórakoztató dekoráció lehet a szobában.
Az Eugy Bárány 3D puzzle a legjobb választás a gyerekek számára, akik szeretik az állatokat, és fejleszteni szeretnék a kézügyességüket. A játék környezetbarát és könnyen összeállítható. A Bárány 3D puzzle remek ajándék lehet a születésnapra, Karácsonyra vagy egyéb ünnepekre. Ha szeretnéd, hogy a gyerekek játékosan tanuljanak és élvezhessék az állatok világát, akkor az Eugy Bárány 3D puzzle a tökéletes választás!

A webshop készletén jelenleg nincs, de rendelhető, amennyiben be tudjuk szerezni, a várható szállítási idő: 8- 15 nap.

Teljes ár: 3990 Ft
Aktuális ár: 3791 Ft
loyaltypoints19 törzsvásárlói pont
Kosárba

Sütihasználati beállítások