A legszuperebb karácsonyi játékok piciknek

A legkisebbeket sem hagyjuk ám ki! Babáknak is rengeteg szuper dolgot találhatsz nálunk, most pár olyan aranyos és hasznos játékot gyűjtöttünk össze, amik biztos, hogy a legapróbb családtagok kedvencei lesznek!


Plüss mini farkas 6020-35077-1-3-800.jpeg

Korosztály: 0–6 év

Ezekkel a kisállatokkal a gyerekek igazán szabadjára engedhetik a fantáziájukat, és elrepülhetnek a végtelen képzelet világába!

A plüss figurák a gyerekek legjobb barátai lesznek. Segítik a kötődést, szerepjátékozhatnak, biztonságosan eljátszhatják a velük megtörtént napi eseményeket. Olyan társak, akikről gondoskodhatnak, így fejlődik az érzelmi intelligenciájuk. Egy plüss barát segít a társas kapcsolatok gyakorlásában, a kommunikációs képességek fejlesztésében és végigkíséri a gyerekkort.

Ez a játék ráadásul teljesen természetes és újrahasznosított anyagokból készült.

Tedd kosárba a plüssfarkast itt!

Formaillesztő és Montessori torony formailleszto-es-toronyepito-vidam-puzz-amp-stack-happy-1-djeco-jatekok-1074-1692111971-4.jpeg

Korosztály: 1–3 év

Egy igazán vidám játékot is mutatunk a legkisebbeknek. A dekoratív fa virágrészek a rudacskára helyezhetők, és így egy gyönyörű virágtornyot alkotnak. Ez szerintünk – és a picik szerint is – önmagában szuper, de bónuszként a tetején még egy kis elefánt is csücsül. Melyik pici ne szeretne egy virágtorony tetején ülő elefántot? A játék ráadásul nagyon szép, szülők számára is nagyon kellemes a látványvilág.

Játszhat a baba külön a virágokkal, melyek széles darabokból készültek, és így a kis kezek is könnyen meg tudják fogni. De az elefánt is önmagában olyan aranyos, hogy azzal is biztosan el fog bíbelődni a baba. Ajánljuk szeretettel minden picinek!

Itt tedd a kosaradba!


Hangos puzzle – Little Farmlittle-dutch-ld7140-hangos-puzzle-little-farm-1.jpeg

Korosztály: 1 éves kortól

Mutatunk egy igazán különleges formabeillesztő puzzle-t, ami a picik kedvence lehet! A sikerélmény ugyanis garantált: ha a gyerek a megfelelő helyre helyezte az elemeket, a játék az adott állat hangját is leutánozza!

Az új Little Farm kollekció egy idilli, farm-stílusú gyerekjáték kollekció, amelyben kiváló minőségű plüssök és fa játékok találhatók. A kollekció egy varázslatos kalandot kínál a gyerekeknek a vidéki élet világában, aminek során megismerhetik a farm állatait.

A hangos puzzle-t itt tedd a kosaradba!


Fürdőjáték – Habtapi – Tengerész ld2008727.jpeg

Korosztály: 1–4 év

A fürdetés minden kisgyerek életében egy rituálé, ami lehet örömteli, vagy kevésbé az. Ez a fürdőjáték mindkét esetben hasznotokra lehet! A habtapi játékkal a fürdés egy igazi kaland: hajóra szállhattok, és különféle állatokat kereshettek, csak találjátok meg a világítótornyot!

A vízben a játékok másképp működnek, mint a földön, amire a gyerekek rácsodálkoznak, miközben beindul a kreatív, felfedező kíváncsiságuk. A szivacsok a víz tetején úsznak, és még a kád falára is felragadnak, ahol akár egy mesét is kitalálhattok a képekhez.

A vidám pancsolásokhoz tedd a fürdőjátékot a kosaradba itt!


Fürdőjáték – Kincses sziget screen-shot-2022-09-21-at-120653-am.png

Életkor: 1–3 év

A kalandos fürdőzéseknek még itt nincs vége! Ebben a játékban a puha formák összeillesztésével egy igazi kincses szigetet alkothatnak a picik a fürdőkádban! Egy óriási óceánban azonban élőlények is vannak: ezúttal egy teknős lesz a barátotok, aki a kis játékfigurákat eljuttatja a mesebeli szigetre.

A vízben való szórakozás garantált! A játék végére pedig pikk-pakk tiszta is lesz a gyerek, ugyanis te közben észrevétlen átmosdathatod a jól szórakozó csemetét. Ezzel a játékkal szerintünk mindenki jól jár!

Tedd a kosaradba itt!

30626.jpgBabageometria

Végül pedig ajánlunk egy nagyszerű leporelló-sorozatot a legkisebbeknek, csupa fekete és fehér organikus vonalakkal. A vonalak játéka oldalanként is nézegethető, kihajtva pedig új összefüggések jelennek meg, így lesz a baba egyik első visszatérő olvasmánya.

Nagy Diána lapozójában minden együtt van ahhoz, hogy ez legyen a legkisebbek kedvenc könyve. A fekete-fehér kontrasztja és a vonalak ritmikus változása segíti a látás fejlődését. Előbbi a szem fókuszálásának képességét, az éleslátás kialakulását, utóbbi a szemmozgásokat, illetve a mozgó tárgyak követésének képességét fejleszti.

Rendeld meg a Ritmusok, Vonalak vagy Formák című részt!

Kapcsolódó termékek