Orsolya Boncsér

Fotózni jó!

, 2021

148 oldal , Puha kötés

Szeretsz fotózni? Akkor ez a könyv neked szól! A több mint 40 inspiráló feladat segítségével játszva elsajátíthatod a fotózás alapjait, a komponálást és a modellkezelést.

A fotózásra javasolt ötleteket otthon is megtalálható eszközökkel meg tudod valósítani, telefonnal és fényképezőgéppel egyaránt.

A könyv közös alkotásra hív, olyan kihagyhatatlan témákat is érintve, mint a szerzői jog és a képmegosztókra feltöltött képek sorsa.

Tarts velem! Fotózni jó!

A szerző többszörös Sajtófotó-díjas
és Documentary Family Awards-nyertes.

www.fotoznijo.club

@fotoznijo.club

www.facebook.com/fotoznijo.club

#fotoznijo_club

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 5990 Ft
Aktuális ár: 5092 Ft
loyaltypoints25 törzsvásárlói pont
Kosárba
A tökéletes karácsonyi könyvek kiskamaszoknak!

A 9-12 korosztálynak nem könnyű olyan karácsonyi meglepetést választani, ami elég menő, elég izgalmas és még könyv is - ebben egyetérthetünk. Mi most kategóriákra bontva listáztuk nektek az összes Abszolút könyvet, hogy megkönnyítsük számotokra a választást, és partnereink korosztályos újdonságait is belecsempésszük a listába. Így biztosak lehettek abban, hogy karácsony másnapján egy fotelben összegömbölyödve olvasó gyereket találtok majd a nappaliban!

Kapd le a fényt!

Szeretsz fényképezni? Érdekel, hogyan tehetnéd magad próbára? Szeretnél különleges könyvcsomagot nyerni? Akkor figyelj az ünnepi fényekre, és kapd le a fényt! Töltsd fel az alkotásod a Facebook eseményünk alá egy jeligével, az életkoroddal és az iskolád nevével, és máris részt veszel a pályázatunkban a különleges könyvnyereményekért!

Megvannak a nyertesek! - Kapd le a fényt! fotópályázat gyerekeknek

Véget ért a Kapd le a fényt! Fotós kihívás gyerekeknek!

A zsűri nehezen, de döntött, köszönjük a türelmeteket!

Hamarosan újabb pályázatokkal jövünk, figyeljétek továbbra is a Pagony blogot és a Pagony facebook oldalát!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások