Kapd le a fényt!

Fotós kihívás gyerekeknek

Szeretsz fényképezni? Érdekel, hogyan tehetnéd magad próbára? Szeretnél különleges könyvcsomagot nyerni? Akkor figyelj az ünnepi fényekre, és kapd le a fényt! Töltsd fel az alkotásod a Facebook eseményünk alá egy jeligével, az életkoroddal és az iskolád nevével, és máris részt veszel a pályázatunkban a különleges könyvnyereményekért!

Reménykedj, hogy az képed elnyeri a zsűri tetszését, és téged jutalmaz! A szerencsés nyertesek megkapják a pályázatot ihlető könyveket.

A zsűri tagjai: Bán Zsófia író, Boncsér Orsolya fotográfus

Figyeljetek, mert a bejegyzések között több tippet is megoszt veletek Boncsér Orsolya fotográfus, hogy minél trükkösebb fotósok legyetek az év végére!

IHLETADÓ KÖNYVEK:

vaganybagoly_es_a_negyedik_a_borito_1000px.jpg

Bán Zsófia - Nagy Norbert: VAGÁNYBAGOLY ÉS A NEGYEDIK Á – avagy mindenki láthat mást:

Az Év Gyerekkönyve díjas Vagánybagoly második kötetében Mimi néni fotópályázatot hirdet, amin az egész negyedik Á elindul, és elhatározzák, hogy a képek témája a FÉNY lesz. Mindenki egész másképp látja a fényt – de mindenki ugyanúgy rajong Vagánybagolyért!

Bán Zsófia mesekönyve megint sok-sok humorral, szeretettel és beleérzéssel von be a kisiskolások kalandos világába. És (nem) mellesleg, fontos dolgokról is beszél...

Ismerd meg a könyvet bővebben itt!

fotozni-jo_235x200-borito.jpgBoncsér Orsolya: FOTÓZNI JÓ!

A HUBBY díjas Fotózni jó! több mint 40 inspiráló feladatot rejt a gyerekeknek, amelyek segítségével játszva elsajátíthatják a fotózás alapjait, a komponálást és a modellkezelést. A fotózásra javasolt ötleteket könnyen megvalósíthatjátok az olyan otthon is megtalálható eszközökkel, mint a telefon vagy fényképezőgép. A könyv közös alkotásra hív, olyan kihagyhatatlan témákat is érintve, mint a szerzői jog és a képmegosztókra feltöltött képek sorsa.

Tudj meg mindent a könyvről itt!

Pályázók köre: Alsó- és felső tagozatos diákok

Pályázat menete: A munkákat az esemény alatt várjuk posztban, akár kísérő szöveggel, de mindenképpen névvel vagy jeligével ellátva, életkor megjelöléssel

Határidő: 2022.12. 31.

Eredményhirdetés: 2023. 01. 15.

NYEREMÉNY: 5 DB FÉNYES-FOTÓS KÖNYVCSOMAG

(Egy-egy példány az ihletet szolgáló két könyvből)

Élvezzétek az ünnepi fénypecázást! Fotózni jó!

Kapcsolódó termékek