Fűzős fajáték - Hajó - Sárga
  • 3-6

Fűzős fajáték - Hajó - Sárga

Lobito

Ez a kishajó egy olyan fajáték, amely gyermeked manuális és finommotorikus készségeit fejleszti. A feladat, a kerek lyukakon a színes zsinór átfűzése, amely a kézügyesség fejlődése mellett vizuális örömet is szerez: a kishajó szép, színes lesz.

Ez a fűzős fa játék tökéletesen alkalmas arra is, hogy gyermekednek megtanítsd a cipőt befűzni vagy masnit kötni, legyen szó akár a nyuszifüles, akár a hurkolós módszerről!

A játék egész felülete festett, lakkozott és két színes fűző is tartozik hozzá.

Ahogy a többi LUPO fajátékra, így a fűzős kishajóra is jellemző a letisztult dizájn, a szép, élénk színek, a biztonság és a tartósság.A fajátékok minden elemét kézzel csiszolják, különösen ügyelve arra, hogy a fa felülete selymes és tökéletesen szálkamentes legyen.

A természetes fából készült játékok mintázata, az anyag jellegzetességéből fakadóan, igen sokféle lehet. A pöttyök, erek, csomók, gyűrűk és csíkok mind-mind a faanyag természetességéből fakadnak, amely által a termékek egyediekké válnak, igazolva azt, hogy ezek a játékok valóban tömör fából készültek. A játék funkcionalitásán kívül fedezzétek fel gyermekeddel együtt a fa egyedi jellegzetességeit is, hiszen még egy pontosan ugyanilyen termék biztos, hogy nincsen kínálatunkban! Jó játékot kívánunk!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 4990 Ft
Aktuális ár: 4741 Ft
loyaltypoints24 törzsvásárlói pont
Kosárba

Sütihasználati beállítások