Get on board
  • 8-99

Get on board

Reflexshop Kft.

Siess, foglalj helyet a buszon! Akárcsak minden utazás során, le vagy nyűgözve a sokszínű, a fedélzeten tartózkodó többi utastársadtól: turisták, szakemberek, diákok... Mindannyian együtt utaztok, bár mindegyikőtöknek más az úti célja. Ez a buszvonal valóban különleges, de vajon mindenkit képes lesz-e épségben és egészségben elszállítani?

A Get on Board: New York és London játékban tizenkét forduló áll rendelkezésre, hogy megépítsd a város legjobb buszútvonalát. Minden körben megjelenik egy új kártya, amely megmutatja minden játékosnak, hogy milyen útvonalat kell teljesíteniük. Helyezd a buszod ennek megfelelően a központi táblára. Vidd az utasokat oda, ahova szeretnék úgy, hogy összekötöd őket és úti céljukat a buszjárattal. A további cél pedig, hogy kerüld el a forgalmat, és szerezz minél több győzelmi pontot!

A doboz tartalma: 1 kétoldalas játéktábla (1 London/ 1 New York), 50 kétoldalas játékoslap, 160 útvonaljelölő, 5 indulásjelölő, 5 ceruza, 12 buszjegykártya, 6 közöscél-kártya, 10 egyénicél-kártya (5 London / 5 New York), 1 felügyelőkártya

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 9190 Ft
Aktuális ár: 8731 Ft
loyaltypoints44 törzsvásárlói pont
Kosárba