Harry Potter  - Draco Malfoy varázspálca 3D könyvjelzővel
  • 8-99

Harry Potter - Draco Malfoy varázspálca 3D könyvjelzővel

Bár Draco Melfoy nem a legpozitívabb karaktere a Harry Potter könyveknek és filmeknek, nélküle mégsem lenne teljes a történet!
Játszátok el a nagy csatajeleneteket és csöppenjetek a varázslók világába a Harry Potter filmek híres szereplőinek varázspálcáival, melyekhez egy 3D könyvjelző is tartozik!
A pálca tökéletes mása a Harry Potter filmekben szereplő Draco pálcájának.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 8490 Ft
Aktuális ár: 8066 Ft
loyaltypoints40 törzsvásárlói pont
Kosárba
Harry Potter minden mennyiségben!

Talán nincs a világon még egy olyan hatalmas és töretlen népszerűségnek örvendő könyvsorozat, mint a varázslófiú, Harry Potter és barátainak története. 1997-ben jelent meg az első kötet, azóta milliók rajonganak érte szerte a bolygón, és nem telt bele sok idő, hogy filmváltozat is készüljön belőle. A rajongók számtalan relikviát szerezhetnek be, de aki nem éri be sállal, bögrével és hasonlókkal, a társasok között is rengeteg Harry Potter-tematikájút talál. Ezek közül gyűjtöttük össze nektek a legújabbakat! Szerezzétek be időben a kedvenceket, hogy biztosan ne hiányozzanak a karácsonyfa alól!

Készülj velünk a farsangra!

Ha még nincs ötleted, vagy ha már csak néhány kiegészítő hiányzik a tökéletes jelmezhez, ne aggódj! Ebben a szemlében megtalálsz mindent, amire szükséged lehet! Olvass tovább!

Összes kapcsolódó cikk