Készülj velünk a farsangra!

Itt vannak a legújabb arcfestékek, maszkok és kiegészítők

Ha még nincs ötleted, vagy ha már csak néhány kiegészítő hiányzik a tökéletes jelmezhez, ne aggódj! Ebben a szemlében megtalálsz mindent, amire szükséged lehet! Olvass tovább!

Arcfestés

Gyerekkoromban az arcfestés az egészen különleges alkalmak egyike volt. Egyrészt a bőr- és gyerekbarát festékek még alig voltak elérhetők a boltokban, másrészt talán az is közrejátszott, hogy senki nem volt nagy művész a családban. Az arcdekorálásnak azonban nem kell tökéletesnek, vagy akár csak szimmetrikusnak lennie! Már az is szuper móka lesz, amíg felpingáljátok a mintákat a gyerkőc arcára - vagy akár a sajátotokra! Az pedig, hogy nem kell a félrecsúszó maszk miatt aggódni, egészen új szintre fogja emelni a farsangi mulatságot!


Kezdőknek: Arcdíszítő kövek és tuti tetoválásokavenirts228225.jpeg

Az arcdíszítő öntapadós köveket minden jelmezes imádni fogja! Válassz virágosat, ha a legbájosabb jelmez kategóriájára pályáztok, és válassz tollasat, ha madaras, indiános szett mellé keresitek a legmenőbb kiegészítőt!

Farsangon tényleg mindent lehet! Nem kell megállni az arc dekorálásánál, fokozhatjátok a menőséget néhány tökéletesen megválasztott tetoválással is! Tedd a kosaradba a virágosat, a kalózosat vagy a dínósat, tuti siker lesz!


Haladóknak: 6 színű arcfesték (Édes, Természetes) palette-6-colours-metallic-djeco-design-by-9232-5657.jpg

Ha nektek már mintára sincs szükségetek, vagy pontosan tudjátok, mit szeretnétek festeni, válasszatok a hatszínű arcfestékkészleteinkből! Szivacsot és ecseteket ezek a készletek is tartalmaznak a hat darab, különböző színű, magas pigment tartalmú festék mellett.

A festék előnye, hogy hamar szárad és nem maszatolódik, vízzel könnyedén eltávolítható a bőrfelületről. Parfüm és paraben mentes.

Rendeld meg az édes és a természetes színeket tartalmazó készleteket innen!

Kiegészítők

Megvan a jelmez, a maszk vagy az arcfesték, de valami apróság még mindig hiányzik? Segítünk, hogy teljes legyen a gyerekek szerelése! Ráadásul ezeket a kiegészítőket is ti készíthetitek el, így nem csak hogy sokkal jobban fognak kötődni a gyerekek az elkészült darabokhoz, de egészen egyedi játékok születnek majd, amik biztosan nem jönnek szembe a farsangi bulin!


Készítsd magad a koronádat! - Koronakészítő készlet kepernyofoto-2023-10-18-95652.png

Királylányok, királyok, nemes hölgyek és urak!

Korona nélkül senki sem indulhat a mulatságba! A legtündöklőbb ékességeket pedig elkészítheted magad is, így biztosan egyedi lesz a végeredmény!

A koronakészítő szettet itt tedd a kosaradba!

unnamed-2.jpg
Kalóztámadás esetére! Csináld magad! - Kalózkardok

Készítsetekigazán menő és egyedi kardot a Djeco kalózkard készítő készletével. Ettől tuti megadja magát az ellenség!

A készlet felragasztható dekorelemeket tartalmaz a kardalapok mellett, melyek segítségével gyönyörű és egyedi kiegészítőket készíthettek. A kardok feldíszítése közben remekül fejlődik gyerekek kézügyessége, kreativitása, szín és formafelismerése is!

Tedd kosárba a kalózos készletet!

nobnn6313.jpgVarázspálcák

A varázsvilág utáni vágyakozás nem múlik el az egyjegyű évekkel. Itt súgom meg, hogy én a harmincegyedik születésnapomra is időnyerős nyakláncot kértem a férjemtől... A harminckettedikre pedig talán egy Harry Potteres varázspálcát fogok. Itt van rögtön Dracoé és Roné!


Nálatok melyik lesz a befutó? Rendeld meg a kedvencedet!

Reméljük, mindent megtaláltál ebben a szemlében, amire szükséged volt, vagy sikerült adnunk néhány jó ötletet a farsangi készülődéshez! Ha mégsem, látogass el a boltjainkba, a hiszen egy szemlében sem férne el az a rengeteg karneváli kellék, amivel idén készültük!

Mindenkinek nagyon boldog farsangi időszakot kívánunk!

Kapcsolódó termékek