Homokozó formák és lapát szett - Kék
  • 1-5

Homokozó formák és lapát szett - Kék

Little Dutch

A Little Dutch örömmel mutatja be legújabb, vidám és praktikus termékét a tudatos szülőknek és az ő kis csemetéiknek: a kék homokozó formák és lapát szettet! Ez a káros anyagoktól mentes PVC-ből készült, háromrészes szett tökéletes választás a vízparton vagy a homokozóban töltött játékos napokra.

A szettben található egy kislapát, amely ideális a homokozáshoz és a kagylógyűjtögetéshez, valamint egy teknős és egy vitorlás forma, amelyekkel gyermeked színes, vidám formákat készíthet a homokba. A szett 18 hónapos kortól ajánlott, és könnyedén elfér a táskában vagy a hátizsákban, ha a család útnak indul a strandra vagy a játszótérre.

A Little Dutch kék homokozó formák és lapát szett nem csak szórakoztató, de fejlesztő hatása is van. A játék során gyermekeid megtanulják a homokba formázást, fejlesztik a finommotoros képességeiket és a kreativitásukat, miközben játékosan felfedezik a homokozás örömét és a vízpart világát.

Válaszd a Little Dutch kék homokozó formák és lapát szettet, és engedd, hogy gyermekeid élvezzék a homokozás és a vízparti játékok varázsát, miközben biztonságban érzik magukat. Légy részese egy minőségi és megbízható márka szabadtéri kalandjainak!

A Little Dutch termékeit külföldre nem szállítjuk.

A webshop készletén jelenleg nincs, de rendelhető, amennyiben be tudjuk szerezni, a várható szállítási idő: 8- 15 nap.

Aktuális ár: 2190 Ft
loyaltypoints11 törzsvásárlói pont
Kosárba