Játék baba - Fürdethető - Szilvia - 32cm

Djeco - POMEA

Gyönyörű kék szemeivel és angyalarcával Szilvia baba elbűvölő. Ő mindig készen áll a vízi szórakozásra, mivel Szilvia baba egy igazi úszó! Az egész lányka baba teste puha vinil, így ez a baba ideális barát a tengerben, a strandon, a medencében vagy a fürdőkádban való pancsoláshoz. A babát könnyű tisztán tartani. Kifinomultan elegáns és divatos Pomea ruhák egész kollekciója vásárolható hozzá, amikkel felöltöztetheti a gyermek ezt a tündéri játékbabát. A baba feje balról jobbra fordul. Alvósbaba. A baba és a ruhái 30°-on, mosógépben moshatóak.

Tartalma:

1 db 32 cm-es vinil fürdőztethető baba

1 db felső ruha

1 db alsó ruhácska

A Djeco Pomea babái egy külön világ, amely a Djeco 2022-es kiállításán jött a világra. A Djeco tervezője évek óta arról álmodott, hogy megalkotja azt a Pomea kollekciót, amelyet szenvedélyes szeretettel képzelt el. A Djeco-nál úgy tervezte ezt a sorozatot, hogy azt remélte, hogy ezeket a babákat annyira meg lehet majd szeretni, hogy a gyerekek még felnőve is kincsként tartják meg a Pomea babáikat.

Nagyon könnyű és ideális méretű, szinte élethű kinézetű babák. A gyerekek 18 hónapos koruktól tarthatják a babájukat a karjukban. A Pomea babák ruháit Tinou Le Joly Sénoville tervezte, aki a PETIT RETRO gyermekruha márka egyik létrehozója. A ruhák divatosak, laza szabással. Ezek a babák klasszikus kiegészítőket is kínálnak elegáns dizájnnal, babakocsit, babahordozót, ágyat, táskát, fürdőkádat. Mind-mind élethű és minden van a babáknak, amire szükség van az ápolásukhoz, öltözésükhöz, altatásukhoz, sétáikhoz.

A babák 30 - 32 cm magasak, szövet testük van, puha vinil fejjel és karokkal és lábakkal. A test úgy van készítve, mintha a babán egy aranyos body ruhácska lenne. A baba feje elfordítható, szemei fektetve lecsukódnak, alvósbaba.

A Djeco úgy nevezte el a Poema babákat, hogy inkább egy jelző, egy jelzés a baba tulajdonságairól, mint név. Így meghagyta a gyermek számára, hogy ő határozza meg, milyen nemű babája legyen és mi legyen a neve.

Jelenleg nem rendelhető.
Aktuális ár: 14190 Ft
loyaltypoints71 törzsvásárlói pont