Kivirágzik minden  - LOL könyvek
  • 15-18

Meredith Goldstein

Kivirágzik minden - LOL könyvek

Móra Kiadó, 2022

368 oldal , Puha kötés

Amikor Lori nagymamája meghal, a lány világa fenekestül felfordul. Sheryl nagymama volt ugyanis a mindene Lorinak. Gyakorlatilag ő nevelte fel az unokáját, akinek szülei mindig rengeteget dolgoztak. Ráadásul egy másik veszteség is fenyegeti Lorit, édesanyja ugyanis ragaszkodik ahhoz, hogy költözzön el az ő szeretett városából, Bostonból. Az érettségi előtt álló főhősünk azonban legalább addig maradni akar, amíg teljesíti nagyanyja utolsó kérését: szétszórja a hamvakat azokban a kertekben, amelyeket Sheryl a legjobban szeretett. A gyönyörű helyeket Seth nagybátyjával, valamint legjobb barátjával, Chrisszel látogatja végig, akibe titokban fülig szerelmes. A búcsúzás nem könnyű, de Lori talán a természettől is tanulva, a különleges kaland végére már másként tekint az elmúlásra. Dacos és nyers stílusa megszelídül, nemcsak önmagával, hanem a családjával is megbékél. Meredith Goldstein önéletrajzi jellegű regénye egyszerre keserű, humoros, romantikus, de legfőképp: reménykeltő, amelynek elolvasása után talán más szemmel nézünk majd a körülöttünk virágzó életre.

Lassan tíz éve lolosabb velünk az élet. 2013 óta több mint harminc könyvünk jelent meg a sorozatban. Az első olvasók közül sokan már felnőtt emberek lettek, és bekerültek az élet sűrűjébe. Mi azonban azt szeretnénk, hogy a rajongók pörgős hétköznapjaiból továbbra se hiányozzanak a „vicces, röhejes vagy épp szánalmas” pillanatok.

Ezért hoztuk létre a LOL+ sorozatot, amely kicsit ütősebb és provokatívabb témákkal foglalkozik. Könyveinkben olyan lányokat ismerhetsz meg, akik időnként nehéz helyzetbe kerülnek, de elég bátrak ahhoz, hogy hűek maradjanak önmaguk.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 3499 Ft
Aktuális ár: 2974 Ft
loyaltypoints15 törzsvásárlói pont
Kosárba