Mandulka és a Karácsonyvár - CD

Rutkai Bori

Mandulka és a Karácsonyvár - CD

Universal Music, 2021

A Fonogram-díjas Rutkai Bori Banda idén egy karácsonyi lemezzel varázsol el minket. A Mandulka és a Karácsonyvár című lemezen 19 új dal található, amelyen olyan közreműködök kaptak helyet, mint Lovasi András, Farkas Róbert és Keleti András. A dalok egyfajta Adventi Kalendáriumként kalaúzolnak el minket a karácsonyi készülődésben. A fülbemászó mesedalok tökéletes ünnepi hangulatot csempésznek minden karácsonyfa alá!

2022-ben a Mandulka és a Karácsonyvár album Fonogram-díjat nyert az év hazai gyermek albuma kategóriában!

Jelenleg nem rendelhető.
Teljes ár: 3200 Ft
Aktuális ár: 3040 Ft
loyaltypoints15 törzsvásárlói pont
"Az ünnep azé, aki várja"

Folytatjuk a karácsonyi mesék csokorba gyűjtését! Ezúttal a kedvenc pagonyos karácsonyi meséinkről olvashattok: vannak köztük egészen frissek és korábban megjelentek is. Találjátok meg a kedvenceiteket ti is!

Irány a Karácsonyvár!

Ha imádod a manókat, és teljesen el tud varázsolni néhány karácsonyi mese, sőt, ha a gyerekekkel közös készülődést legalább annyira szereted, mint magát az ünnepet, akkor ezt a kötetet pont neked találták ki! Rutkai Bori meséi és illusztrációi egészen varázslatosak. Ha pedig ez sem lenne elég, kosárba teheted a Rutkai Bori Banda fonogram-díjas karácsonyi lemezét is, ami, ha lehet, még csillogóbbá teszi a karácsonyi csodát. Itt a Mandulka és a Karácsonyvár!

A régi hinta, Manósapók

Ismerd meg Rutkai Bori varázslatos, karácsonyváró mesekönyvét, a Mandulka és a Karácsonyvárt! Készülj együtt a manókkal az ünnepekre! Olvasd el, hogyan kezdődik a mesefüzér!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások