Scheller Anne

Miért nincs mindennap karácsony?

Pagony Kiadó, 2022

120 oldal , Kemény kötés

Miért áll egy fenyőfa a nappaliban? Télapó mindenhol jár?

Miért olyan szép a karácsony?

Emma arra kíváncsi, hogy miért épp 24 ajtócska van az adventi naptáron. Lora énekekkel készülődik az ünnepre, Leóék pedig a világ legviccesebb betlehemes játékát tanulják be. Mindannyian alig várják a karácsonyt, és feltett szándékuk, hogy az adventi időszakban minél többet megtudjanak róla, így hát kérdeznek és kérdeznek.

A mesékbe szőtt válaszoknak köszönhetően ez a kötet hasznos kézikönyvként kísér minket végig az adventi időszakon, és Anne Scheller történeteit olvasva mi, felnőttek is újraélhetjük az ünnepi készülődés izgalmait.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 4490 Ft
Aktuális ár: 3817 Ft
loyaltypoints19 törzsvásárlói pont
Kosárba
Mesék kíváncsiskodó gyerekeknek

Biztosan minden szülő fel tudja idézni azt az érzést, amikor a gyereke valami olyasmit kérdez tőle, amitől kicsúszik a lába alól a talaj és hirtelen azt sem tudja, hogy ez hogyan jutott utódja eszébe, nem hogy értelmes választ adjon rá. Ha veled is előfordult már ilyesmi, olvass tovább, és ismerkedj meg a legkedvesebb és legmókásabb ismeretterjesztő sorozatunkkal!

Miért ünnepeljük meg a karácsonyt?

Egy szuper, karácsonyi mesét hoztunk nektek a nemrég megjelent, Miért nincs mindennap karácsony? című mesegyűjteményből. A Történetek kíváncsi gyerekeknek című sorozatban megjelent kötetből minden karácsonnyal és Mikulással kapcsolatos kérdésetekre választ kaptok, ráadásul szórakoztató, mesés formában, vidám illusztrációkkal! Olvasd el az első mesét!

Kíváncsi gyerekek karácsonya

A gyerekek néha a legmeglepőbb kérdéseket teszik fel. Számtalan olyan dolog van, amit mi, felnőttek már annyira megszoktunk, hogy el sem gondolkozunk a miértjükön. A kicsik viszont még mindenre rácsodálkoznak, és az ő kíváncsiságuknak hála mi is rengeteg új dolgot tanulhatunk. Különösen igaz ez az olyan csodákkal övezett időszakra, mint a december. A Miért nincs mindennap karácsony? a gyerekek minden ünneppel kapcsolatos kérdésére választ ad! Kattints ide és ismerd meg ezt a szuper könyvet!

Összes kapcsolódó cikk