Memorace - Varázslatos mesék
  • 6-99

Memorace - Varázslatos mesék

Reflexshop Kft.

A Memorace - Varázslatos Mesék társas, nemcsak a gyermekeknek nyújthat remek szórakozást, hanem az egész család számára.

Hogy mi kell hozzá? Gyermeked nyissa ki a mesék világának kapuját, és lépjen be rajta! Találkozhat ismert, de akár számára még ismeretlen mesehősökkel is. Eközben játszva fejlődik a gyermek memóriája, műveltsége, általános tudása is. Valamint az is kiderül, hogy mennyire jó az emlékezőtehetsége. Ebben nagy segítségére lesznek, a színes, jól illusztrált kártyák. „Szőke vagy barna hajú volt a hercegnő?

Milyen színű volt a katicabogár?

Hány farkas állt háttal a képnek? A lényeg, hogy a legapróbb részlet se kerülje el a figyelmünket, és a siker nem marad el. A Memorace egyedül, de akár többen is játszható társas. Húzni kell egy kártyát, majd magunk elé tenni. Ekkor a homokórát meg kell fordítani. Annyi idő áll a kártya szemügyre vételére, míg a homok le nem pereg. Ezután dobni kell a dobókockával.

Ha 1-est dobtunk, akkor az előlapon lévő kérdésre kell válaszolni. Ha nem 1-est dobtunk, akkor a kártyát fordítsuk meg, és válaszolni kell a dobókocka által dobott számhoz tartozó kérdésre. Ha jól válaszoltunk, akkor máris egy pont a jutalom, és a kártyát megtarthatjuk. Az nyer, aki a legtöbb pontot és ezáltal kártyát gyűjti össze a játék végére.

Indulhat a kihívás? A doboz tartalma:

56 kártya

1 homokóra

1 dobókocka

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 4590 Ft
Aktuális ár: 4361 Ft
loyaltypoints22 törzsvásárlói pont
Kosárba