Mentsük meg a Tellur bolygót! - Agykaland sorozat - (N)agykaland
  • 9-12

Dr. Galuska László Pál

Mentsük meg a Tellur bolygót! - Agykaland sorozat - (N)agykaland

Illusztrátor: Nyulász Melinda

Móra Kiadó, 2024

136 oldal , Puha kötés

Mimi és Mimó ikrek. A nagyszüleik tanyáján élnek, nagy szeretetben, csakhogy az életük egy szomorú és szörnyű titkot rejt: három évvel ezelőtt, egy őszi éjszakán, a szüleik nyom nélkül eltűntek a házuk alatti laboratóriumból…

Aztán egy békés augusztusi estén, amikor az ikrek csak hullócsillagot szerettek volna látni, berobban az életükbe Lampion, a kis robot, Tellur bolygó követe, hogy segítséget kérjen a bolygó őslakosai nevében. Az ikrek nemcsak hogy belekeverednek egy veszélyes űrkalandba, de talán a szüleik nyomára is bukkannak az idegen bolygón… Természetesen a segítségeddel.
Olvasás közben nemcsak részese lehetsz egy izgalmas kalandnak, de szinte észrevétlenül felfedezheted a szófajok, a szólások és a közmondások világát is.

A (N)agykaland sorozat kötetei az általános iskola alsó tagozatosainak készültek. A kötetek a tantervet érintő kiemelt témákat dolgozzák fel regényesen, a kaland-játék-kockázat könyvek formájában: az olvasók maguk döntik el, hogyan folytatódjon a történet. A választást a tudást elmélyítő, mégis játékos feladatok teszik izgalmassá, és miközben a gyerekek végigjátszák a kötetet, feldolgozzák az adott téma fő tudnivalóit.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 2999 Ft
Aktuális ár: 2549 Ft
loyaltypoints13 törzsvásárlói pont
Kosárba

Sütihasználati beállítások