Mesevetítő - Olga utazása
  • 2-10

Mesevetítő - Olga utazása

Moulin Roty

Egy régi klasszikus mai kivitelben, mely a régi diavetítők által nyújtott varázslatot idézi.

A mesében megismerhetitek a Moulin Roty mesevilág lakóinak történetét. Legyenek még színesebbek és varázslatosabbak az esti mesék ezzel a vetítővel!

A dia képei nem tartalmaznak szöveget, csak képeket, így saját történeteket álmodhattok meg akár együtt, közösen a gyerkőccel. Ez remek lehetőség arra, hogy beleszőjétek a saját mondanivalótokat, illetve a kicsik is feldolgozhatják a nap eseményeit és az érzéseiket a mesélésen keresztül.

Használati utasítás: Távolítsd el a védőpapírt az elemekről, majd csúsztasd le a lámpán található nyílást és helyezz be egy lemezt! Kapcsold be a lápát, a kép élesítéséhez pedig forgasd el a lámpa végén található gyűrűt! Vetítsd ki a képet a falra vagy a padlóra! Forgass el egyet a lemezen, hogy megjelenjen a következő képkocka!

A csomagolás mérete: 16 x 4 x 4 cm, a lámpa hossza: 11 cm. Elemekkel együtt szállítjuk (3 db LR44). Ajánlott vetítési távolság 90 cm. A csomagban három, egyenként 8 képet tartalmazó dia található.

Jelenleg nem rendelhető.
Aktuális ár: 6290 Ft
loyaltypoints31 törzsvásárlói pont
Káprázatos játékok Franciaországból

Bemutatjuk új partnerünket, a francia Moulin Roty játékkészítő vállalatot. Ha jártatok mostanában a boltjainkban, már biztosan észrevettétek a polcokon csodaszép, nosztalgikus játékaikat. A Moulin Roty amellett, hogy minőségi és biztonságos játékokat készít, megragadja azokat az ötleteket, melyek évtizedeken keresztül mosolyra fakasztották a kicsiket, és újra gondolják a szülők és nagyszülők kedvenc játékait a mostani gyerekek számára. Ismerd meg a történetüket és néhány terméküket, melyekért mi különösen rajongunk!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások