Mikulás és Télapó zseniális kalandja
  • 11-99

Keszthelyi Dávid

Mikulás és Télapó zseniális kalandja

, 2021

416 oldal , Puha kötés

"Rita rosszat sejtett. A Télapó, a számára legvalóságosabb télapó, a télapó, akinél télapósabbat még sosem látott, felállt és határozottan az ő asztala felé vette az irányt. Ilyen nincs, gondolta. Micsoda pech!

Számba vette a lehetőségeit. Az előbb mindnyájan felé fordultak egy pillanatra, tehát tuti, hogy kiszúrták. Biztos meg akarja kérni, hogy ne bámulja már őket ennyire, mert zavarja a csapatot. De akkor meg minek öltöznek Mikulásnak, ha nem szeretnének középpontban lenni? A másik eset az lehetett, hogy valami bűnöző az ipse, aki a jóságos - de még milyen jóságos! - arca mögé rejtőzve most akarja majd kicsalni belőle, hol lakik, hogy aztán elcsaklizza a kulcsait, és a haverjaival meg pár batyuval egy éjszaka alatt a kéményen át kirámolják az otthonát.

Ez az eshetőség máris egy fokkal jobban tetszett neki, mert tisztában volt vele, hogy a szüleinek viszont elképesztő bosszúságot okozna. De azután gyorsan el is vetette az ötletet, mert nem tudott kinézni szegény öregből nemhogy egy betörést, de még kenyértörést sem.

Mindez egyetlen pillanat alatt fogalmazódott meg benne és rögtön tova is szállt, ugyanis a Télapó egyáltalán nem volt hajlandó irányt módosítani.

Uh, basszus, ez tényleg idejön, gondolta. De kínos!"

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 5000 Ft
Aktuális ár: 4250 Ft
loyaltypoints21 törzsvásárlói pont
Kosárba