Ezt ne csináld, ha láthatatlanná válsz
  • 9-12

Ross Wellford

Ezt ne csináld, ha láthatatlanná válsz

Pagony Kiadó, 2024

424 oldal , Puha kötés

A tizenkét éves Ethel Leatherhead a szolárium és egy titokzatos kínai bőrápolószer segítségével akarja felvenni a harcot a pattanásai ellen. Ám a kettő kombinációja nem várt hatással jár – Ethel láthatatlan lesz pár órára. Amikor azonban az egyik alkalommal Ethel nem változik vissza, az események teljesen felborítják az addigi életét. Lehet, hogy amit eddig tudott a szüleiről és saját magáról, mind hazugság? Lehet, hogy ő nem is az, akinek gondolja magát? És erről mindenki tud körülötte, csak ő nem?
Vicces és kamaszosan pimasz, de megható történet a barátságról, a családról és önmagunk kereséséről.

A Pagony Abszolút Könyvek sorozatába olyan olvasmányos és izgalmas könyveket válogatunk, amelyek abszolút lendületesek, abszolút színvonalasak, abszolút maiak. Abszolút könnyű őket olvasni, de mégsem felszínesek, abszolút nem megterhelőek, de mégis elgondolkodtatók. Van és lesz köztük magyar és külföldi, fantasy, kaland- vagy éppen detektívregény – ami mindegyikben közös, és amit garantálunk: ezeket a könyveket jó olvasni!

Abszolút láthatatlanság
Abszolút családi titkok
Abszolút új barátság

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 4990 Ft
Aktuális ár: 4242 Ft
loyaltypoints21 törzsvásárlói pont
Kosárba
Abszolút elgondolkodtató

Kiskamasz korban már annyi mindenről lehet beszélgetni a gyerekekkel, annyi mindenre nyitottak, és annyi minden érdekli őket! Ha olyan könyveket kerestek, aminek kapcsán elgondolkodhattok az olyan témákról, mint a természetvédelem, a feminizmus, a bullying, a teljesítménykényszer, a mesterséges intelligencia vagy az énkeresés és az identitás, akkor a legjobb helyen jártok! Olvassatok tovább!

Itt a legújabb Abszolút-regény!

,,Minden kamasz életében eljön az az idő, amikor úgy érzi, hogy láthatatlan a többiek számára” – mondja a nagyi halálosan nyugodtan a telefonba, amikor a tizenkét éves Ethel a pánik szélén felhívja egy vasárnap reggel. Hogy hogyan történt mindez? Olvass tovább, és kiderül!

Borzongató családi rejtély egy angol kisvárosban...

A tizenkét éves Ethel csatáját vívja a kamaszkorral: régimódi nagymamájával, aki szerint bármi, amit egy kamasz lány szívesen csinál, nem más, mint ,,közönséges", az osztálytársaival, akik kiközösítik őt, az arcán hirtelen megjelenő pattanásokkal, és azzal, hogy csak úgy hirtelen láthatatlanná vált. Nem, nem metaforikusan, mint annyi kamasz érzi, amikor a felnőttek nem értik meg, hanem szó szerint. Egyik percről a másikra úgy átlátni a testén, mint egy üvegablakon. Olvass bele a könyvbe, és tudj meg minden a rejtélyes esetről!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások