Kertész Erzsi

NEM mese

Illusztrátor: Kasza Julianna

Pagony Kiadó, 2016

64 oldal

Nemet mondani tudni kell! Ja, az könnyű? Néha igen! Néha nagyon nem. És amúgy is, nem csak egyféle nem van. Hallottatok már például a cincogó nemről? Vagy a lerepül a hajad nemről? Esetleg a kerek perec nemről? Hát a köszönöm, nemről?

Ezekről, és még sok-sok féle nemről szól Kertész Erzsi író-pszichológus új könyve, na és persze arról, hogy merjünk nemet mondani.

A Kasza Julianna által illusztrált mesekönyv a 2015-ös Arany­vac­kor gyerekkönyves pályázaton elnyerte a zsűri 2. díját és a Pagony különdíját.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 2790 Ft
Aktuális ár: 2372 Ft
loyaltypoints12 törzsvásárlói pont
Kosárba
A NEM megjelenik

Nemet mondani tudni kell! Ja, az könnyű? Néha igen! Néha nagyon nem. És amúgy is, nem csak egyféle nem van. Hallottatok már például a cincogó nemről? Vagy a lerepül a hajad nemről? Esetleg a kerek perec nemről? Hát a köszönöm, nemről? Ezekről, és még sok-sok féle nemről szól Kertész Erzsi író-pszichológus Aranyvackor díjas könyve, na és persze arról, hogy merjünk nemet mondani. Olvass bele a NEM mesébe, közben pedig nézegesd Kasza Juli zseniális rajzait!

Indul a nem-tanfolyam!

Miért olyan nehéz nemet mondani? Mi, felnőttek is sokszor kerülünk olyan helyzetbe, ahol tudjuk, hogy vissza kellene utasítani valakit, hogy azt kellene mondani, hogy NEM, mégsem megy. Gyerekkorban kell ezt a képességet elsajátítani ahhoz, hogy felnőttként tudjuk alkalmazni anélkül, hogy úgy éreznénk, megbántunk másokat. Kertész Erzsi Aranyvackor-díjas könyve, a NEM mese abban segít a gyerekeinknek, és nekünk, felnőtteknek is, hogy eligazodjunk az önfeladás és a kompromisszumkötés között. Interjú a szerzővel, Kertész Erzsivel.

Te tudod, hányféleképpen lehet nemet mondani?

Nagyon-nagyon sokféleképpen. Lehet cincogósan, mint egy egér, lehet határozottan, lehet konokul, de a NEM lehet akár gömbölyded és picit sós is… Kertész Erzsi pszichológus Kasza Juli szuper rajzaival illusztrált Aranyvackor-díjas könyvében, a NEM mesében magyarázza el a 6-10 éves gyerekeknek (és talán egy kicsit a felnőtteknek is), hogy hogyan is kell nemet mondani.

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások