Névnapok és szentek könyve

Bethlenfalvy Gábor

Névnapok és szentek könyve

Illusztrátor: Kállai Nagy Kriszta

Bembo Stúdió, 2022

144 oldal

Honnét van az én keresztnevem, ki a védőszentem? Milyen bérmanevet, illetve bérmaszentet válasszak? Mi legyen a neve a születendő gyermekemnek? Milyen névhez milyen védőszent szokott tartozni? Ilyen kérdések megválaszolásához nyújthat támpontokat ez a kötet, mely a Magyarországon gyakran előforduló keresztnevekhez tartozó szenteket mutat be.

A Magyarországon leggyakrabban előforduló keresztnevekhez tartozó védőszenteket mutat be a kötet. A névnapok naptári sorrendjében 107 szentről közöl rövid, érdekes ismertetőt, a névmutatóban összesen 192 névhez ajánl védőszenteket.

Gyerekekkel is érdemes nézegetni, olvasgatni – a közérthető, egyszerű nyelven megfogalmazott szöveget színes, szívmelengető illusztrációk díszítik.

Kézikönyvként is használható – ha névválasztáshoz szeretnénk ötletet meríteni, vagy ha más okból akarunk egy-egy szent életének utánanézni.

Ideális ajándék – az igényes kivitelű kötet (kemény borítóval, 144 oldalon, sok-sok színes illusztrációval) időtálló érték a könyvespolcon, akár nemzedékeken át.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 5700 Ft
Aktuális ár: 4845 Ft
loyaltypoints24 törzsvásárlói pont
Kosárba