Plüss mini nyuszi - 13cm
  • 0-6

Plüss mini nyuszi - 13cm

Aurora

A 13 cm-es kedves mininyuszi egy szuper puha, újrahasznosított műanyagból készült anyagból és természetes anyagokból készült plüssállat.

A plüss figurák legjobb barátok a gyerekek számára, amelyekkel szerepjátékozhatnak és biztonságosan eljátszhatják a velük megtörtént napi eseményeket, olyan társak, akikről gondoskodhatnak, így fejlődik az érzelmi intelligenciájuk. Egy plüss segít a társas kapcsolatok gyakorlásában, a kommunikációs képességek fejlesztésében és végigkíséri a gyerekkort.

Az Aurora figurák minden darabja nagyjából 8 db 500 ml-es műanyag palack újrahasznosításával készült. Sőt, képzeld: azzal, hogy az Aurora újrahasznosított anyagokból készíti a plüsseit, évente 400 millió műanyag palack felhasználásával járul hozzá a környezet védelméhez!

A plüss borítás és a belső anyagok is tartalmaznak újrahasznosított műanyagból készült anyagot, és műanyag szemek helyett hímzést használnak, így is csökkentve újabb műanyagok előállítását.

Kézzel mosható, szárítógépben nem szárítható.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 4690 Ft
Aktuális ár: 4456 Ft
loyaltypoints22 törzsvásárlói pont
Kosárba
A legszuperebb karácsonyi játékok piciknek

A legkisebbeket sem hagyjuk ám ki! Babáknak is rengeteg szuper dolgot találhatsz nálunk, most pár olyan aranyos és hasznos játékot gyűjtöttünk össze, amik biztos, hogy a legapróbb családtagok kedvencei lesznek!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások