Linka Zsuzsanna és Markó Áron

Puha élet (prémtörténet)

Federation of Soft, 2020

64 oldal , Kemény kötés

Történetünk főhőse Valter a puha, jól öltözött, ámde nagyon éhes vombat, aki egy furcsa álomból felébredve egy ismeretlen világban próbál eligazodni és jóllakni. Utóbbi nem is olyan egyszerű, mint azt gondolnánk, így Valter társakat toboroz és beindítja saját vállalkozását, az erdő legpuhább hamburgerezőjét.
A Puha élet azonban több, mint egy tanulságos mesekönyv: minden könyv mellé jár egy UV-lámpa, melynek segítségével egy szabad szemmel láthatatlan világ tárul fel, tele vicces kiszólásokkal és popkulturális utalásokkal.

Ezek a kifejezetten felnőtteknek szánt izgalmas háttérsztorik, kulisszatitkok és a titkos, Spotify-on és Apple Musicon elérhető zenelista tovább színesítik az élményt, a lámpás „kincskeresésnek” köszönhetően pedig a felnőttek is újra egy picit gyermeknek érezhetik magukat.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 11990 Ft
Aktuális ár: 9952 Ft
loyaltypoints50 törzsvásárlói pont
Kosárba
Könyvek kuckózáshoz

A január az év legsötétebb, leghosszabb hónapja: a karácsonyi várakozásnak, ünnepi hangulatnak vége, és csak a szürkeség marad. Vagy mégsem? Azt találtuk ki, hogy készítünk nektek egy hatalmas januári túlélőcsomagot! Minden pénteken kikerül a blogunkra egy-egy tematikus szemle, amikben szuper könyveket és játékokat ajánlunk nektek, hogy megszínesítsük a januárt!

Összes kapcsolódó cikk